Ovo nikako nije htio propustiti!

Zgodni Beckham ozbiljnog lica pratio utakmicu Vatrenih, kamere su ga uhvatile u važnom društvu

David Beckham David Beckham Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham - 1 David Beckham - 3 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 2 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 3 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 1 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 4 David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz +20 David, Victoria, Romeo i Harper Beckham - 6 Galerija

David Beckham snimljen je na utakmici Hrvatske i Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu, koju je pratio ozbiljnog lica u svečanoj loži.

Polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Argentine na tribinama stadiona u Dohi pratile su brojne poznate ličnosti i svjetske zvijezde, a propustiti ju nije htio ni legendarni umirovljeni britanski nogometaš David Beckham.

Pogledaj i ovo Harper Beckham pogledajte najnovije fotografije! Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

Kamere su 47-godišnjeg Davida snimile u svečanoj loži, u kojoj je plijenio pozornost u elegantnome tamnom odijelu, dok mu je društvo pravio predsjednik FIFA-e Gianni Infantino.

David je inače ambasador Svjetskog prvenstva u Katru, a u Dohi  boravi u jednom od najluksuznijih hotela. Prema pisanju Daily Maila, bivši nogometaš odsjeo je u hotelu Mandarin Oriental s pet zvjezdica, u kojem je iznajmio apartman Baraha View na najvišem katu i u kojem noćenje košta 20 tisuća dolara. 

Apartman sadrži vlastitu blagovaonicu, privatnog vratara, otvoreno dvorište, privatni bazen i teretanu, a nogometaš je tamo proveo gotovo tjedan dana i odjavio se tijekom vikenda jer se u medijima doznalo da tamo boravi. Kako bi izbjegao paparazze, Beckham ima privatni lobi i izlaz iz hotela, a gradom se kreće u limuzini.

"Osoblje ga je zavoljelo, zvali su ga 'Sir David' jer je bio pun poštovanja, a svi su poštovali i njega. Bio je vrlo pristojan i šarmantan prema zaposlenicima hotela i čini se kao dobar čovjek", kazao je izvor za Daily Mail.

"Ostali gosti hotela gotovo da ga nisu ni vidjeli jer je apartman u kojem je odsjeo kao hotel unutar hotela, pa se nije morao miješati s drugima", otkrio je izvor.

David je ljetos uživao na obiteljskom odmoru u Hrvatskoj, a trenutke za pamćenje dijelio je na društvenim mrežama i pokazao svojih 76,2 milijuna pratitelja na Instagramu koliko ga je naša zemlja oduševila.

S Davidom i njegovom suprugom Victorijom u Hrvatsku su bila doputovala i njihova djeca, 11-godišnja kći Harper Seven i 17-godišnji sin Cruz, te nekoliko prijatelja. Smješteni su bili u luksuznom kompleksu na otoku Lopudu u blizini Dubrovnika, u nekadašnjem franjevačkom samostanu, a u kojem cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 4 +25 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 1 Celebrity Izabel Kovačić do posljednjeg trenutka vjerovala je u pobjedu, a navijala je u društvu Ivane Vide i Josipe Perišić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene