Uvijek zanosna

Francuskoj boginji godine ne mogu ništa: I s 55 nosi haljine koje ističu njezin ubojiti dekolte

Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Profimedia) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Profimedia) +0 Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Galerija

Juliette Binoche, francuska glumačka diva, u subotu je proslavila 55. rođendan.

Juliette Binoche, glumica koja se proslavila ulogom u filmu ''Čokolada'' s Johnnyjem Deppom, u subotu je proslavila 55. rođendan.

Pogledaj i ovo Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Intervju za In Magazin Slavna glumica ekskluzivno nam je otkrila zašto je ostavila sve muškarce koje je voljela

Ova francuska boginja, kako su je mediji prozvali, i danas pažnju plijeni mladolikim izgledom, a iako se u javnosti ne pojavljuje često, kad odluči to i napraviti, zadivi svojom pojavom. Svi se slažu da glumica izgleda kao da je vrijeme za nju stalo, pogotovo jer se za svečane prigode ne odriče haljina koje ističu njezin ubojiti dekolte.

Glumačka diva privatni život nikad nije voljela dijeliti s medijima i javnosti, no prije dvije godine u jednom intervjuu za francusku televiziju sve je iznenadila i ipak progovorila o odnosu s roditeljima u mladosti što ju je obilježilo za cijeli život.

''Cijeli svoj život borim se sa strahom od gubitka. Kao dijete roditelji su me napustili i taj osjećaj je oduvijek dio mene. Bila sam hipersenzibilno dijete, a ostala sam hipersenzibilna žena'', rekla je tada.

Juliettini roditelji rastali su se kad je glumica imala tri godine, a odgojili su je teta i internat.

Dodala je da je sve muškarce koje je voljela ostavila zbog straha da oni prvi ne napuste nju.

''Ne bih mogla podnijeti da je bilo drugačije'', priznala je tada glumica.

Binoche se nikad nije udavala, a majka je sina Raphalea (25) kojeg je dobila u vezi s roniocem Andreom Halleom, te kćeri Hane (20) koju je dobila u vezi s glumcem Benoitom Magimetom.

Osim po ''Čokoladi'', Juliette je poznata po ulogama u filmovima kao što su ''Engleski pacijent'' za kojeg je i nagrađena Oscarom za najbolju sporednu ulogu, ali i po filmovima ''Skriveno'', ''Tri boje:Plavo'' te ''Konjanik na krovu''.

Prošle godine predstavila je čak tri nova filma.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Ojani Noa (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Cris Judd (Foto: Getty Images) +1 Jennifer Lopez, Ben Affleck (Foto: Getty Images) Celebrity Buran ljubavni život: Ova ljepotica udavala se 3 puta, najkraći brak trajao je samo 9 mjeseci, a sad se opet zaručila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene