Ljepotica bila i ostala!

Nikad se nije udavala, a sve svoje muškarce ostavljala je prva i to zbog samo jednog razloga!

Juliette Binoche Juliette Binoche In Magazin 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Juliette Binoche Juliette Binoche - 5 Juliette Binoche - 4 Juliette Binoche (Foto: Profimedia) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Profimedia) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Juliette Binoche (Foto: Getty Images) +4 Juliette Binoche (Foto: Getty Images) Galerija

Juliette Binoche proslavila je 58. rođendan, a njezinom se mladolikom izgledu brojni obožavatelji i danas dive.

Francuska glumica i oskarovka Juliette Binoche slovi kao jedna od najljepših u Hollywoodu, a njezinom se mladoliko izgledu i danas mnogi dive, iako se u javnosti više ne pojavljuje često.

58-godišnja Juliette izgleda kao da je vrijeme za nju stalo, pogotovo u  svečanim prigodama u kojima se ne odriče kombinacija koje ističu njezin ubojiti dekolte, obline i besprijekornu liniju. Jedan od njezinih posljednjih izlazaka bio je festival Film At Lincoln Center's Rendez-Vous With French Cinema početkom ožujka, gdje je pažnju plijenila u neobičnom kombinezonu ispod kojeg nije nosila grudnjak.

Glumica svoj privatni život drži podalje od javnosti i medija, no priznala je da je sve muškarce koje je voljela ostavila jer se bojala da oni prvi ne napuste nju o čemu je progovorila i u intervjuu za In magazin.

''Ne bih mogla podnijeti da je bilo drugačije'', priznala je glumica.

Juliette se nikada nije udavala, a ima 26-godišnjeg sina Raphaela, kojeg je dobila u vezi s roniocem Andreom Halleom, te 21-godišnju kćer Hanu, koju je dobila u vezi s glumcem Benoitom Magimetom.

Osim po filmu ''Čokolada'', Juliette je poznata po ulogama u hit- filmovima kao što su ''Engleski pacijent'' koji joj je donio i Oscara za najbolju žensku sporednub ulogu, ''Skriveno'', ''Tri boje: Plavo'' te ''Konjanik na krovu''. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene