Sjećate li je se?

Domaća ljepotica s fotografije danas izgleda potpuno drugačije, a nakon što je izabrana za Kraljicu Hrvatske povukla se iz javnosti

Antea Kodžoman Antea Kodžoman Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman Antea Kodžoman - 3 Antea Kodžoman - 1 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Antea Kodžoman Antea Kodžoman Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) +0 Antea Kodžoman Galerija

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman nakon titule se povukla iz javnosti, a mi smo se prisjetili kako je izgledala kad je bila jedna od najtraženijih manekenki Hrvatske.

Bivša manekenka i Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman početkom 2000-ih godina bila je jedna od najtraženijih dama u Hrvatskoj, a njenoj ljepoti rijetki su mogli odoljeti.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 u društvu supruga Pogledajte haljinu Snježane Schillinger zbog koje je cijelu važnu večer bila u fokusu, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Nekoliko godina bila je glavno lice brojnih evenata, a nakon toga se povukla iz javnosti te ju danas rijetko viđamo.

Antea se s godinama puno promijenila, a njen život prilično je tajanstven.
2006. godine bila je jedna od hostesa na otvaranju casina u Zagrebu, a svojom prirodnom ljepotom plijenila je pozornost okupljenih.

Zanimljivo je da je za svoju karijeru zahvalna Snježani Schillinger.

Naime, Mehun ju je 1999. zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor za "Kraljicu Hrvatske" na kojem je pobijedila, nakon čega je nekoliko mjeseci u Milanu gradila manekensku karijeru.

Dvije dame ostale su prijateljice sve do danas pa je Antea čak bila i vjenčana kuma Snježani na vjenačnju s Franzom Schillingerom.

U vrijeme najveće slave bila je glavna zvijezda svakog događaja i rado se provodila s drugim našim poznatim manekenkama poput Aleksandre Grčić i Ive Jerković.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu, a neki od poznatih muškaraca s kojima su je u prošlosti povezivali su Josip Šelendić, Frano Barbieri, Novica Petrač i Ivan Todorić.

Danas Antea živi privatnim životom i rijetko se pojavi na nekim eventima, a zadnje je poznato da je nakon manekenstva ostala direktorica NK Lokomotiva.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 +27 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput pohvalila se novosti koju je skrivala dvije godine, pa se upisala u povijest: ''Prva sam na svijetu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene