Poludjeli su za njima

Let 3 dobio je i svoju vojsku fanova: Prate ih svuda po Europi, a evo kako su se prozvali!

Let 3 u Izraelu Let 3 u Izraelu PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 u Izraelu - 7 Let 3 u Izraelu - 6 Let 3 u Izraelu - 5 Let 3 u Izraelu - 4 Let 3 u Izraelu - 3 Let 3 u Izraelu - 2 Let 3 u Izraelu - 1 +0 Let 3 u Izraelu Galerija

Let 3 već je skupio i svoju vojsku fanova, a sami su se prozvali ''ŠČ Army'' te ih prate svuda po Europi.

Sinoćnjim nastupom pred oko 3000 obožavatelja Eurovizije na izraelskom službenom predpartyju Israel Calling, Let 3 je iznimno uspješno zaokružio prvi dio svoje promoturneje po Europi. Slično kao i u Varšavi i u Tel Avivu, riječki rokeri odmah po izlasku na pozornicu digli su publiku u dvorani na noge, koja je pjevala s njima 'Mama ŠČ!' od početka do kraja. Vrhunac nastupa je, kao i na Dori, svakako bilo skidanje kostima i otkrivanje ruža u stražnjicama, što je dodatno raspametilo sve okupljene fanove. Potvrdio je to i Wiwiblogs, najvažniji portal posvećen Euroviziji, koji je našim predstavnicima sinoć posvetio nekoliko objava na svojim društvenim mrežama, uz komentar da je Let 3 razvalio na pozornici!

Pogledaj i ovo Let 3 - 5 Počinje odbrojavanje Jedva prepoznatljiv Prlja se oporavio i s ekipom odradio generalnu probu, evo kako izgleda njihov nastup prije finala!

Da je ŠČ groznica zahvatila i Izrael, bilo je vidljivo i prije nastupa jer su se mnogi fanovi s prepoznatljivim ŠČ kapama, koje već nazivaju ŠČ Army, po svaku cijenu htjeli upoznati i slikati sa hrvatskim predstavnicima. Letu 3 nije odolio ni legendarni irski pjevač Johnny Logan, posebni gost koncerta te najuspješniji sudionik u povijesti Eurosonga, koji je pri kratkom susretu s bendom iza pozornice pohvalio njihov nastup. Nakon Poljske i Izraela, Let 3 ovaj vikend odlazi za Madrid na službeni španjolski Eurovision party na kojem će nastupiti čak 28 ovogodišnjih natjecatelja, a tjedan dana kasnije za London, čime će zaključiti promoturneju uoči putovanja na završno natjecanje za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu.

Po povratku iz Izraela, ove srijede, 5. travnja, točno u podne Let 3 će predstaviti Zlatni traktor, nakon što su jučer na Eurovizijskom brijegu posadili dva drveta, nakon čega je Mrle je poslao poruku koja je u srži cijelog ''Mama ŠČ!'' koncepta i nastupa.

''Posadili smo ovo naše drvo i zalili ga da raste dugo. Mi smo veliki borci za očuvanje prirode i za prigodu odlaska na Euroviziju izrađujemo električni traktor, odnosno 'Zlatni traktor'. Zašto zlatni? Jer koristi samo električnu energiju i ide samo na obnovljive izvore energije. Ne želimo se više voziti na fosilna goriva jer to uništava prirodu. Zlatni traktor je ujedno i simbol transhumanizma, čija je ideja da se uz pomoć tehnologije iskorijeni siromaštvo i glad na zemlji, a prvenstveno da se iskorijeni ljudska glupost'', zaključio je Mrle.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene