Teško govori o tome

Željko Samardžić prvi put progovorio o gubitku sina pa otkrio da je i on skoro izgubio život: ''Beba je bio...''

Željko Samardžić Željko Samardžić Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Samardžić Željko Samardžić na Fusion festivalu - 2 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 1 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 4 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 3 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 2 Željko Samardžić na Fusion festivalu - 1 Željko Samardžić Željko Samardžić - 3 Željko Samardžić - 2 +0 Željko Samardžić - 1 Galerija

Željko Samardžić prvi je put progovorio o sinu kojeg je izgubio kad je imao samo tri mjeseca pa otkrio da je i on zamalo izgubio život.

Željko Samardžić, popularni regionalni pjevač, podijelio je tužnu priču iz prošlosti te prvi put progovorio o gubitku sina.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić dosta je utjecalo na njegov život Željko Samardžić progovorio o teškoj bolesti s kojom se bori: "Sve sam morao promjeniti"

"Očeva obitelj je iz Nikšića, tamo smo pokopali malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mjesec, Maja i ja, sami podijelimo tu tugu i uvijek razmišljamo koliko bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovjek ne zna što mu se može dogoditi u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i pol mjeseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam jako volio", rekao je pjevač Željko Samardžić za Blic.

"Sjećam se tog perioda, moja pokojna baka je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve dogodilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Obiteljski smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede".

Željko danas ima veliku obitelj od tri kćeri, četvoro unuka i suprugu, ali tuga i praznina za sina prisutne su uvijek. Nakon teške situacije sa sinom, Samardžić je zamalo i sam izgubio život.

''Bio sam ranjen metkom i kada sam došao na pregled doktori su rekli da "smo birali put da vam nanese manje štete, ne bi izabrali tako dobar". Za mene je to bilo jako bolno. Otac mi je rekao da ne izlazim nikud, da ja ne znam što su granate. No, svi smo bili u kaosu i htjeli smo jedni drugima pomoći. Kad vratim film u te dane i trenutke, počinjem se znojiti. I sad nekad u snu, gledam taj metak koji ide prema meni. Ne volim se prisjećati toga", zaključio je.

Željko i supruga Maja u braku su 45 godina, a iako se Maja ne voli eksponirati, pjevač je u nekoliko navrata otvoreno pričao o njihovim problemima u braku.

"Naravno da nam nisu cvjetale ruže i da nas život nije mazio, ali, poslije svega, kuća puna djece i ljubavi blagoslov je na koji nitko ne može ostati ravnodušan", ispričao je jednom prilikom za srpski časopis Hello.

"Sve oko nas je rezultat naše ljubavi, razumijevanja i uvažavanja, počevši od prvog dana kada smo, kao mlad i do ušiju zaljubljeni, jedno drugom glasno rekli 'da'", dodao je tada.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +28 Ivana Knoll - 3 Celebrity Britanski tabloid koji se čita u cijelom svijetu raspisao se o našoj najvatrenijoj navijačici: ''Riskira uhićenje!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus - 7 Celebrity Nives Celzijus zna kako uspješno skrenuti pažnju s nogometa, a čipkasti korzet igra važnu ulogu u ovoj snimci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene