Prava ona!

Omiljena slatkica pozirala bez trunke šminke, ne krije da su lijekovi koje je morala uzimati ostavili traga na njoj

Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 1 +20 Selena Gomez - 3 Galerija

Selena Gomez podijelila je nekoliko fotografije bez šminke te pokazala svoje nesavršenosti koje je prihvatila.

Omiljena holivudska slatkica Selena Gomez podijelila je nekoliko fotografija bez trunke šminke na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Pjevačica se nije sramila pokazati neke svoje nesavršenosti pa je tako do izražaja došao i miteser iznad usne, ali ona je prihvatila sebe takvu kakva je te je u opis samo kratko napisala: ''Ja''.

Fanovi su je u komentarima preplavili komplimentima da je predivna prirodna i zaista posebna.

''Najljepša ikad'', ''Prirodna ljepota'', ''Koliko si divna'', ''Anđeo savršeni'', pisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

A nakon dugo vremena skrivanja, Selena je javno odlučila progovoriti o tjelesnoj težini i bolestima s kojima se suočava.

 "Savršena sam ovakva kakva jesam", napisala je ispod jedne od svojih objava.

Inače ne krije da se već godinama bori s depresijom i anksioznošću, kao ni da su lijekovi koje uzima ostavili su traga na njezinu izgledu.

Seleni je titulu najpraćenije osobe na Instagramu 2018. godine preoteo nogometaš Cristiano Ronaldo, koji još uvijek na društvenoj mreži ima više pratitelja od ijednog drugog celebrityja.

No, nakon dugo borbe, njen život ponovno je dobio smisao, počela je opet glumiti, a proteklih nekoliko mjeseci pojavila se i na nekoliko evenata od kojih se posebno istaknuo onaj na kom je čak i zagrlila Hailey Bieber te su time potvrdile da među njima ne postoje ratne sjekire. Podsjetimo, Selena je u tinejdžerskim godinama bila u vezi sa suprugom Hailey Justinom Bieberom, a njihov raskid na nju je ostavio velik trag.

Veza Selene i Justina na van je izgledala kao pravi raj, ali bila je puna uspona i padova, zbog kojih su na kraju i prekinuli ljubavnu vezu. Nakon Justina utjehu je tražila u drugim muškarcima, ali nijedna njezina veza nije dugo potrajala. 2017. godine bila je s glazbenikom The Weekndoma, a u rujnu iste godine morala je na hitnu transplantaciju bubrega i nedugo nakon toga prekinula je s glazbenikom.

Kasnije se šuškalo da izlazi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom, pa čak i Chrisom Evansom, ali nijedna od romansi nije bila potvrđena.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +26 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari izbacila bujnu pozadinu u jedva vidljivim gaćicama, a ima i posebnu molbu za sve!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 +18 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Nekad i sad Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene