U slatkom društvu!

Selena Gomez na poseban je način pokazala koliko je bliska sa svojom sestrom, a poglede je privlačila i njezina haljina

Selena Gomez i sestra Selena Gomez i sestra Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez i sestra Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 2 +21 Selena Gomez - 3 Galerija

Selena Gomez na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa pojavila se u odjevnoj kombinaciji koja je privukla baš sve poglede.

Glumica Selena Gomez bila je jedna od zvijezda dodjele nedavnih Zlatnih globusa, a tamo je svu pažnju privukla u velvet dugoj haljini s prorezom.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

Naime, haljina koja je u potpunosti otkrila gornji dio istaknula je njezino raskošno poprsje. Pažnju su privukli i neobični puf rukavi u svjetlijoj nijansi ljubičaste i drugačijeg materijala. Završni izgled zaokružila je parom crnih otvorenih sandala i visokim zalizanim repom. 

Seleni je pratnja bila njezina devetogodišnja sestra Gracie Teefey. Gracie je bila odjevena u zlatnu haljinu na bretele, te je kao modni dodatak nosila zlatnu torbicu. Gomez i mala sestrica veoma su bliske što pokazuje i poseban odraz intimnosti koje su odradile pred fotografima, a to je poljubac u usta. 

''Gledam kako ova mala osoba odrasta i ne postoji bolji osjećaj na svijetu. Nekako se osjećam kao da sam joj roditelj'', izjavila je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena je u listopadu 2017., kada je Gracie imala samo 4 godine, objavila post o tome koliko joj je važno biti uzor svojoj maloj sestri.

"Zauvijek ću svojoj sestri davati do znanja da je snažna, odvažna i lijepa", napisala je Gomez.

"Bit će odgojena da zna da je njezin glas važan. Shvatit će važnost vođe i inspirirati druge svojom istinom", dodala je za kraj.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić Iva Majoli i Stipe Marić +13 Iva Majoli i Stipe Marić Nekad i sad Isplivale stare fotografije Ive Majoli i bivšeg supruga dok su još bili jedan od naših najglamuroznijih domaćih parova

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene