Oduvijek je patila

Taman kad su svi pomislili da su zakopane ratne sjekire, omiljena pjevačica rastužila je novim postupkom

Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 2 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 5 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 3 +12 Selena Gomez - 1 Galerija

Selena Gomez ostavila je svoj kratki komentar na TikTok video te rastužila svoje obožavatelje.

Pjevačica Selena Gomez komentirala je videozapis koji govori o njenoj prošlosti te rastužila svoje obožavatelje koji ju prate još od burne veze s Justinom Bieberom.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Na videozapisu s njezinim fotografijama nakon posjeta teretani na kojima je Selena vidno mršavija pisalo je: ''Razlog zbog kojeg je Selena uvijek bila mršava dok je bila s Justinom'', a potom se pojavila fotografija objašnjena.

''Selena Gomez objavila je predivni selfie i ja sam joj komentirala : ''Justin je zbilja zeznuo stvar. Svejedno vas volim oboje, Jelena zauvijek'', napisala joj je jedna obožavateljica nakon prekida s Bieberom.

Selena joj je na to ostavila komentar: ''Ne, ljubavi. On je više za modele. Ja sam prenormalna''.

Ova snimka zaslona koju možete vidjeti u našoj galeriji slomila je njezine obožavatelje, a Selena je sad još jednom potvrdila ono što je rekla te reagirala na videzapis.

U komentarima je samo ostavila tužni emotikon, a autorica videozapisa nije mogla vjerojvati da joj je Selena odgovorila.

Snimka koja je objavljena prošli mjesec prikupila je 3,7 milijuna pregleda, a Selenin komentar već je prikupio gotovo 40 tisuća lajkova.

@donttellmymomma.fr He rathers models..My poor baby. #selenagomez ♬ daddy issues - EX7STENCE™

Veza Selene i Justina na van je izgledala kao pravi raj, ali bila je puna uspona i padova, zbog kojih su na kraju i prekinuli ljubavnu vezu.

Justin je sa svojim životom krenuo dalje te ostavio Selenu, a ubrzo nakon toga prohodao je s Hailey Bieber te su odmah 2018. godine stali pred oltar. Međutim, iako ju je nebrojeno puta povrijedio, Gomez dugo nije mogla preboljeti svog bivšeg, a Hailey su Selenini fanovi diljem svijeta godinama krivili da je otela Justina te da on s njom nije sretan, već da i on također pati za Selenom.

Selena je nakon Justina utjehu tražila u drugim muškarcima, ali nijedna njezina veza nije dugo potrajala. 2017. godine Selena je bila s glazbenikom The Weekndom. U rujnu iste godine Gomez je morala na hitnu transplantaciju bubrega, a nedugo nakon toga prekinula je i s glazbenikom.

Kasnije se šuškalo da izlazi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom, pa čak i Chrisom Evansom, ali nijedna od romansi nije bila potvrđena.

S druge strane, Hailey se borila sa svakodnevnim izljevima mržnje Seleninih fanova, koji su je krivili za Gomezino loše zdravstveno stanje. U međuvremenu je Gomez objavila i da se već neko vrijeme bori s lupusom, a Hailey je ove godine doživjela i moždani udar, o kojem je sve ispričala na svojim društvenim mrežama.

Ove dvije dame godinama su se izbjegavale, a brojni zlobni komentari vrijeđali su i jednu i drugu stranu. Proteklih nekoliko mjeseci Selena se pojavila na nekoliko evenata od kojih se posebno istaknuo onaj na kom je čak i zagrlila Hailey Bieber te su time potvrdile da među njima ne postoje ratne sjekire.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow Heather Locklear Olivia Wilde Cameron Diaz +13 Kaley Cuoco Zanimljivosti Slavne ljepotice uhvaćene bez trunke šminke: Evo kako izgledaju potpuno golog lica, neke nije nimalo lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 10 Celebrity Naša najseksi navijačica ljuta zbog medijskih napisa, jednu tvrdnju oštro je demantirala: "Lažna vijest!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene