susret bivše i sadašnje

Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez i Hailey Bieber - 3 Selena Gomez i Hailey Bieber - 4 Selena Gomez i Hailey Bieber - 1 Selena Gomez i Hailey Bieber - 5 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 Hailey Bieber - 3 +24 Hailey i Justin Bieber - 5 Galerija

Društvene mreže gore od komentara zbog zajedničke fotografije na kojoj poziraju dvije dosad najveće protivnice - Hailey Bieber i Selena Gomez.

Mnogi se pitaju je li ovo moguće i radi li se o zaista dobrom Photoshopu, ali čini se da se dugogodišnja muka konačno završila.

Pogledaj i ovo Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Pronašla je sebe Ni siromaštvo ni teški zdravstveni problemi nisu ju uništili kao toksični bivši dečko i njegovo vjenčanje

Društvenim mrežama poput munje su se proširile fotografije dvije najveće protivnice proteklih nekoliko godina, Hailey Bieber i Selene Gomez.

Dvije ljepotice zajedno su pozirale za nekoliko fotografija, a njihov susret obilježili su zagrljaji i osmijesi te prisni dodiri, koje od ovih dama nitko ne bi očekivao.

Svi koji već godinama prate život njihove zajedničke poveznice pjevača Justina Biebera znaju kako plamen između njegove bivše i sadašnje stalno tinja, a ovim su ga postupkom dvije dame konačno ugasile.

Pjevačica i model susrele su se na jednoj gala večeri, a bliski izvori potvrdili su da su se odlično zabavljale te među njima nije bilo nikakvih tenzija.

''Selena i Hailey bile su super zajedno na Gala večeri u muzeju. Obje su nastavile dalje i sretne su u svojim životima'', otkrio je izvor za Daily Mail.

''Htjele su pokazati svijetu da među njima više nema svađe ni loših osjećaja.''

Justin na večeri nije sudjelovao, a mnoge zanima kako je popularna tinejdžerska zvijezda reagirala na ove fotografije.

No, njihova priča seže daleko u prošlost. Justin je od svojih ranih početaka karijere bio u vezi s kolegicom Selenom. Njihova ljubavna veza na van je izgledala kao pravi raj, ali bila je puna uspona i padova, zbog kojih su na kraju i prekinuli ljubavnu vezu.

Justin je sa svojim životom krenuo dalje te ostavio Selenu, a ubrzo nakon toga prohodao je s Hailey te su odmah 2018. godine stali pred oltar. Međutim, iako ju je nebrojeno puta povrijedio, Gomez dugo nije mogla preboljeti svog bivšeg, a Hailey su Selenini fanovi diljem svijeta godinama krivili da je otela Justina te da on s njom nije sretan, već da i on također pati za Selenom.

Selena je nakon Justina utjehu tražila u drugim muškarcima, ali nijedna njezina veza nije dugo potrajala. 2017. godine Selena je bila s glazbenikom The Weekndom. U rujnu iste godine Gomez je morala na hitnu transplantaciju bubrega, a nedugo nakon toga prekinula je i s glazbenikom.

Kasnije se šuškalo da izlazi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom, pa čak i Chrisom Evansom, ali nijedna od romansi nije bila potvrđena.

S druge strane, Hailey se borila sa svakodnevnim izljevima mržnje Seleninih fanova, koji su je krivili za Gomezino loše zdravstveno stanje. U međuvremenu je Gomez objavila i da se već neko vrijeme bori s lupusom, a Hailey je ove godine doživjela i moždani udar, o kojem je sve ispričala na svojim društvenim mrežama.

Ove dvije dame godinama su se izbjegavale, a brojni zlobni komentari vrijeđali su i jednu i drugu stranu. Sada su, čini se, obje odlučile stati na kraj glasinama te pokazati svijetu i svojim obožavateljima da među njima nema mržnje, a o ovim će se fotografijama još dugo pričati.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera Digna Mbepera +7 Digna Mbepera Celebrity Nekad nije imala ni za kruh, a onda je napokon pronašla svoju sreću: ''Cijeli život se sama borim, ali vjerujem u Boga i da me spasio''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene