Ugodno društvo

Rakitići podijelili kako je izgledao njihov doček Nove godine, a u dalekoj Španjolskoj pridružio im se i još netko

Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri, Ivan Rakitić, Nikol Lukić, Bojan Lukić Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri - 2 Raquel Mauri - 1 Nikol Lukić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 +20 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri podijelili su kako je izgledao njihov doček Nove 2023. godine, a u slavlju im se pridružila i Ivanova sestra Nikol sa suprugom.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri podijelili su kako je izgledao njihov doček nove 2023. godine, a u slavlju su im se pridružile i još dvije drage osobe.

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri Emotivne riječi Supruga našeg Ivana Rakitića oglasila se nakon njegovog odlaska iz Seville, ovaj grad za njih je imao posebno značenje!

Raquel je podijelila fotografije ispred okićene jelke u njihovu domu u Španjolskoj, a s njom i Ivanom pozirali su i Ivanova sestra Nikol Lukić sa suprugom Bojanom Lukićem.

Sve četvero za doček se posebno sredilo, pa su tako dame odjenule kratke haljine, Raquel u zelenoj svjetlucavoj boji s crnim najlonkama i štiklama, a Nikol je odjenula klasičnu crnu haljinu i čizme do gležnja.

Njihove snažnije polovice odabrale su odijela sličnih nijansi zelenkaste i plave, koja su uskladile s crnim cipelama.

''Zbogom 2022., dobro došla 2023.!'' napisala je Raquel u opis fotografija s Rakitićem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Nikol inače živi u Švicarskoj te ne voli medijsku pozornost. Profil na Instagramu joj je zaključan, a rijetko se mogu pronaći i njezine osobne fotografije. Poznato je da je u braku s Bojanom Lukićem, a otkako se udala, svoj je život odlučila držati u privatnosti.

Na Instagramu sada postoje samo stranice obožavatelja ovog para, na kojima se mogu vidjeti njihove stare fotografije, a u posljednje vrijeme češće se druže s našim nogometašem i njegovom suprugom.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Massimo Massimo Savić i Arsen Dedić Massimo Savić i Eni Kondić +18 Massimo Savić i Eni Kondić Zanimljivosti Na Instagramu osvanula Massimova posljednja poruka, snimio ju je samo tri dana prije smrti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene