Kakva obitelj!

Ivan Rakitić uputio blagdansku čestitku okružen svojim ljepoticama: "Predivni ste!"

Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 6 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić +9 Ivan Rakitić Galerija

Ivan Rakitić i Raquel Mauri na svojim Instagram profilima podijelili su niz blagdanskih fotografija sa djecom.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova prekrasna supruga Raquel Mauri ugodno su iznenadili svoje pratitelje nizom Božićnih fotografija. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Ispod niza veselih obiteljskih fotografija, poručili su:

"Želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu godinu! Punu zdravlja, ljubavi i zajedništva".

Ivan je na sebi nosio sive traperice, bijelu majicu i crne tenisice, dok je Raquel odjenula istu majicu na koju je kombinirala sivu suknju, te visoke crne čizme na petu. Kćerkice su bile isto odjevene, a na glavi im se isticala crvena mašna. 

Fotografije možete pogledati OVDJE.

"Predivni ste", "Kakva obitelj", "Ma divota", "Wow", "Ljepotani", "Opa", samo su neki u nizu komplimenata koje su zadobili ispod posta u komentarima. 

Podsjetimo, Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ella i Danijela Dvornik Danijela i Dino Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 +10 Danijela Dvornik Celebrity Emotivna Danijela Dvornik prisjetila se Ellina rođenja, a otkrila je i pravi razlog Dinova izostanka s poroda: "Živite u zabludi"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Veronika Rajek - 1 Veronika Rajek - 2 Veronika Rajek - 3 Veronika Rajek - 4 +25 Veronika Rajek - 5 Celebrity Tom Brady nakon razvoda od supermodela ljubi 20 godina mlađu misicu? Ona mu je javno izjavila ljubav, no postoji jedan problem!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene