Samo romantika!

Strastveni zagrljaji Ivana Rakitića i supruge Raquel: Zaljubljeni kao i prvog dana uživaju na idiličnom odmoru!

Ivan Rakitić Ivan Rakitić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Ivan Rakitić i Raquel Mauri +9 Ivan Rakitić i Raquel Mauri Galerija

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri uživaju na odmoru u Dubaiju, a posjetili su i jednu od obližnjih pustinja te objavili vrlo romantične fotografije.

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri odlučili su početak ljeta provesti na odmoru u Dubaiju, gdje su nakon hotela i vožnje s jet skijom, posjetili pustinju.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Raquel je objavila niz fotografija na kojima pozira u strastvenom zagrljaju sa Ivanom te razmjenjuju nježnosti. Na zadnje dvije fotografije svatko od njih grli devu.

"Onog dana kada sam shvatila da jedino što ću ponijeti sa sobom je ono što živim, počela sam živjeti ono što želim ponijeti", napisala je Mauri ispod svoje objave koju je također podijelio i Rakitić na svom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

"Najbolja obitelj ikad", "Kakva familija", "Prekrasni ste", "Puno sreće Vam želim", pisali su pratitelji ispod objave.

Za ovu prigodu Raquel je odabrala fluorescentno zelenu haljinu s prorezom koji je istaknuo njezine vitke noge, ali i preplanuli ten. Ivan se ipak odlučio za ležernije izdanje pa je odjenuo bijelu majicu, tamne hlače i espadrile.

Nogometaš i lijepa Raquel nedavno su proslavili i sedmu godišnjicu braka, a Rakitić je tom prilikom objavio njihovu zajedničku fotografiju i čestitao supruzi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 7 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 8 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 9 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 10 +25 In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 6 inMagazin Kolinda Grabar-Kitarović otvoreno progovorila o predrasudama koje su je pratile kad je bila predsjednica: ''Znate ono Jakove izdrži, nije njemu bilo tako loše''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +21 Eva Longoria Zanimljivosti Riskantni prozirni dekolte lijepa Eva tako lako nosi, a haljina je otkrila i rezultate stalnih treninga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene