ne mogu joj odoljeti!

Kraljevski fanovi primijetili su jednu stvar kad je princeza Charlotte u pitanju, slažete li se vi s njima?

Princeza Charlotte Princeza Charlotte Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 3 Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 7 +23 Kate Middleton - 8 Galerija

Vjerni pratitelji kraljevske obitelji primjećuju da malena princeza Charlotte sve više sliči majci Kate Middleton.

Vjerni pratitelji i fanovi britanske kraljevske obitelji ne mogu odoljeti djeci princa Williama i Kate Middleton, a ovaj Uskrs bila je posebna prilika da ih opet vide sve zajedno dok su dolazili na uskrsnu misu.

Pogledaj i ovo Princ William, Kate Middleton i princ George vidite li vi što nedostaje? Netko se dobro poigrao s božićnom čestitkom Williama i Kate, ali svi se pitaju kako oni nisu primijetili tako očite detalje prije puštanja u javnost!

Princ i princeza poveli su svoju djecu, prinčeve Georgea i Louisa i princezu Charlotte sa sobom, a cijela obitelj odjenula se u plave nijanse odjeće.

Malena princeza Charlotte nosila je haljinicu s plavim detaljima te plave najlonke, a kosa joj je bila zavezana mašnom.

Dok su dolazile u crkvu, za ruku ju je vodila njezina majka, a svi su odmah primijetili kako malena sve više nalikuje na Kate, iako je na prvu sve podsjećala na Williama.

Kate je mahala okupljenoj gomili ispred katedrale, a kći joj se pridružila te sve raznježila svojim postupkom.

Strani mediji već su nekoliko puta pisali kako im malena nalikuje i na svoju pokojnu baku princezu Dianu, a na Majčin dan prije nekoliko godina javnost je saznala i za emotivno pismo koje je malena posvetila Diani.

Iako je nije uspjela upoznati, njezin joj otac, princ William često priča o njoj i dijeli najljepše uspomene.

On je prije nekoliko godina na službenom profilu na Twitteru podijelio dječje čestitke napravljene za Dianu, a Charlotteina je bila posebno dirljiva i sve je dirnula do suza.

Ona joj je na kartici boje fuksije rukom nacrtala šareno srce i napisala koliko nedostaje njezinu tati Williamu.

"Draga bako Diana, mislim na tebe na Majčin dan. Jako te volim. Nedostaješ tati. S puno ljubavi, Charlotte", napisala je tada Charlotte.

Princu Louisu, s druge strane, ovo je bila prva službena misa na kojoj je prisustvovao, a s obzirom na to da je sada malo narastao, očekuje se kako će ubuduće sa svojim bratom i sestrom prisustvovati svim važnim događanjima, pa tako i kraljevskoj krunidbi u svibnju.

Na koga vam liči princeza Charlotte?

  • Na oca Williama
  • Na majku Kate

Ukupno glasova:

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +17 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Celebrity Svoju 13 godina stariju suprugu držao je za ruku dok je izlazila iz mora, a nikome nije promaknuo ni neobičan badić koji je ona nosila

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 +13 Halle Berry i Van Hunt - 6 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene