sve oči uprte u njega

Princ Harry među zadnjima je stigao u Westminstersku opatiju, evo u čijem je društvu bio i kako je izgledao taj trenutak!

Princ Harry Princ Harry Afp 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry - 2 Princ Harry - 4 Princ Harry - 3 Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry +29 Kralj Charles III. u kočiji - 1 Galerija

Princ Harry stigao je na krunidbu svog oca kralja Charlesa u pratnji svojih sestrični.

Sve oči bile su uprte u princa Harryja, koji je stigao na krunidbu svoga oca Charlesa.

Pogledaj i ovo Princ Harry nije gubio vrijeme Evo koliko je princu Harryju trebalo da napusti obitelj koju nije dugo vidio i vrati se ženi i djeci u Ameriku

Harry je u Westminstersku opatiju stigao u pratnji svojih sestrični princezi Eugenie i Beatrice i njihovih supruga.

Svi uzvanici pogledom su pratili odbjeglog princa, ali on je bio dobro raspoložen te je u katedralu ušao s osmijehom.

Podsjetimo, njegova supruga Meghan Markle i djeca Archie i Lilibet ostali su u Americi kako bi slavili četvrti rođendan princa Archieja.

Harry nije bio viđen dosad, a prema pisanju britanskih medija u Veliku Britaniju stigao je komercijalnim letom.

Izvori su za Daily Mail potvrdili kako nije planirano da se pridruži kraljevskoj obitelji u Buckinghamskoj palači, da sudjeluje na privatnom obiteljskom ručku ili da se čak pojavi na zajedničkim fotografijama. Harry neće sudjelovati ni u povorci koja će krenuti iz Westminsterske opatije niti će se pridružiti svojoj obitelji na balkonu, odakle će tradicionalno pozdravljati okupljene građane.

Budući kralj Charles na putu je prema Westminsterskoj opatiji sa suprugom Camillom, a uskoro će početi i ceremonija krunidbe koju će pratiti cijeli svijet.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 1 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 3 Vesna Škare Ožbolt i kći Valentina - 2 Vesna Škare Ožbolt sa sinom Tinom +11 Vesna Škare Ožbolt,sin Tin, muž Zlatko i kćer Valentina. Celebrity Vesna Škare Ožbolt uživala je u izlasku sa svojom kćeri, koja joj s godinama sve više nalikuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene