Nije mogao izbjeći

Princ Harry ipak je posjetio Buckinghamsku palaču nakon krunidbe, a njegov je posjet bio iznimno kratak

Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Princ Harry, Jack Brooksbank i princeza Eugenie - 3 Princ Harry, Jack Brooksbank i princeza Eugenie - 2 Princ Harry, Jack Brooksbank i princeza Eugenie - 1 Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 +20 Princ Harry - 3 Galerija

Princ Harry navodno je nakratko posjetio Buckinghamsku palaču nakon krunidbe, a da nije vidio starije članove kraljevske obitelji tijekom svog posjeta Britaniji, tvrde izvori.

Bliski izvori za britanske su medije rekli da je princ Harry ipak proveo malo manje od pola sata u palači nakon službe u Westminsterskoj opatiji prije nego što je otputovao u zračnu luku Heathrow kako bi se vratio u Sjedinjene Države.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Postali kralj i kraljica! Pogledajte povijesne i svečane prizore krunidbe kralja Charlesa i Camille, a o dolasku Harryja i Williama na događaj za pamćenje dugo će se pričati!

Fotografije snimljene u subotu pokazuju da je princ napustio Westminstersku opatiju u 13:15 i ušao u crni BMW. Uočen je na izlasku s ceste A4 u 13:50 i na ulazu u aerodrom Heathrow u 14 sati.

Tako tijesno vrijeme po nekim pravilima onemogućuje dodatno vrijeme za zadržavanje u Buckinghamskoj palači, ali izvori tvrde da je do toga došlo zbog logističkih razloga kako bi se uzeo kratak predah nakon ceremonije.

Vojvoda se vratio u Kaliforniju u nedjelju ujutro i nije se pridružio kraljevskoj obitelji na službenim portretima krunidbe te nije bio na krunidbenom koncertu.

Ovo je prvi put da je princ Harry bio u palači od kraljičina sprovoda prošlog rujna. Ranije ove godine bio je u Britaniji kako bi prisustvovao sudskim procesima, ali nije poznato da je vidio kralja Charlesa III. ili princa Williama.

Na krunidbi je dobio mjesto u trećem redu u Westminsterskoj opatiji, a tijekom ručka kraljevske obitelji kralj Charles III. podigao je čašu samo za Williamovu djecu, Georgea, Charlotte i Louisa. Ali nazdravio je i onima kojih nije bilo te svom drugom unuku Archieju zaželio sretan rođendan ma gdje bio, govore izvori.

Inače, govorilo se da Harry nikako neće posjetiti palaču niti sudjelovati u daljnjim ceremonijama, već da će nakon krunidbe odmah sjesti na avion za Ameriku. Ali čini se da ipak pronašao pola sata vremena kako bi odahnuo prije leta, makar i u Buckinghamskoj palači.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 4 +27 Larisa Lipovac Navojec - 3 Celebrity Larisa Lipovac Navojec nakon dugo vremena u javnom izlasku s partnerom, nemamo ih često priliku vidjeti zajedno

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene