Otpilila ga?

Evo kako je Meghan Markle provela krunidbeni vikend, snimljena je bez Harryja, koji joj je dojurio iz Londona

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle i princ Harry +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Meghan Markle fotografi su za vikend snimili dok je planinarila s prijateljima u Kaliforniji.

Meghan Markle snimljena je u javnosti prvi put nakon krunidbe svojeg svekra, kralja Charlesa III., na kojoj se, kako je i najavljeno, nije pojavila.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan je dan nakon krunidbe provela u planinarenju s prijateljima, a iako se Harry dotad već bio vratio iz Velike Britanije, on nije bio s njom.

Za ovu se prigodu obukla sportski i ležerno, a iako se pokušala sakriti šeširom i velikim naočalama, fotografima nije uspjela promaknuti, no čini se da joj ovaj put nisu smetali jer na fotografijama djeluje opušteno i dobro raspoloženo.

Harry je samo nekoliko sati nakon očeve krunidbe uhvatio let British Airwaysa za Kaliforniju, a u međunarodnu zračnu luku Los Angeles stigao je oko 19:30 po lokalnom vremenu, odakle se otputio kući na susret sa sinom na njegov rođendan.

Princ Archie u subotu je napunio četiri godine i proveo je dan s majkom Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, u njihovu domu u SAD-u.

Stjuardese British Airwaysa potvrdile su da je Harry bio na letu, ali su rekle da im nije dopušteno razgovarati o njegovu putovanju.

Britanski mediji pišu kako je kralj Charles bio tužan jer Harry, Meghan i njihova djeca nisu bili na svečanom ručku nakon krunidbe te je navodno uputio i posebnu zdravicu svojem unuku Archieju povodom njegova rođendan.


Harryjevo pojavljivanje na krunidbi označilo je njegovo prvo javno pojavljivanje uz kraljevsku obitelj otkako ju je kritizirao u kontroverznim memoarima "Rezerva".

Na krunidbi je sjedio u trećem redu u Westminsterskoj opatiji, a bio je smješten dva reda iza svog brata, princa od Walesa.

Harry je čavrljao sa sestričnom, princezom Beatrice, i njezinim suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem dok je u subotu ulazio u crkvu.

Također je kimnuo i nasmiješio se gostima dok je išao iza njih, hodajući sam opatijom.

Vojvoda je nosio ono što je od njega zatraženo da nosi, a to su tamno jutarnje odijelo i kravata, afganistanske i jubilarne medalje pričvršćene za sako te zvijezda Kraljevskog viktorijanskog reda.

Palača je ranije potvrdila da nije predviđena nikakva formalna uloga Harryja na krunidbi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa III. - 4 Krunidba kralja Charlesa III. - 1 +27 Krunidba kralja Charlesa III. Zanimljivosti Pogledajte snimku jezivog lika primijećenog na krunidbi, tjera strah u kosti: "Ovo nije dobar znak"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene