zamaskirala se?

Zbog ove fotografije neki su korisnici društvenih mreža uvjereni da je Meghan Markle ipak bila na krunidbi: ''Nisi nas prevarila!''

Sir Karl Jenkins Sir Karl Jenkins Screenshot 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Sir Karl Jenkins Meghan Markle Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle Princ Harry Princ Harry - 3 Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 +29 Princ Harry Galerija

Poslije kraljevske krunidbe zbog jednog gospodina i fotografije koja se počela širiti društvenim mrežama korisnici društvenih mreža našalili su se kako je Meghan Markle ipak bila na krunidbi.

O krunidbi kralja Charlesa zasigurno će se pričati i analizirati još danima u ozbiljnim tonovima, a uvijek će biti i onih koji će u svemu naći i onu smiješnu stranu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, ubrzo nakon krunidbe društvenim je mrežama počela kolati fotografija gospodina s neobičnom frizurom i naočalama, za kojeg mnogi nisu odmah znali o kome je riječ, pa su se neki korisnici društvenih mreža našalili kako je Meghan u Westminstersku opatiju ipak stigla, no samo s perikom te da se zamaskirala.

''Meghan, nisi nas prevarila'', pisali su neki.

Jedni su se šalili da je ispod maske glumica Tilda Swinton, poznata po svojim nevjerojatnim transformacijama, koja se baš predala liku koji glumi.

No pokazalo se, naravno, da to nije bila maska, već frizura, a da je na fotografiji bio legendarni skladatelj Sir Karl Jenkins, koji je imao i važnu ulogu u samoj kraljevskoj krunidbi.

Skladao je djelo za Charlesovu krunidbu pod nazivom Tros y Garreg, odnosno u prijevodu Prelaziti kamen.

''Jako sam počašćen'', izjavio je ranije o tome.

No mnogi su se složili da je ovo bila jedna od najboljih šala na račun kraljevske krunidbe.

 

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 +31 Ivana Knoll - 6 Celebrity Posebno seksi izdanje Ivane Knoll: Raskošne grudi u prvom su planu, a i pozadinu je pokazala u punom sjaju!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Romani - 1 Claudia Romani - 2 Claudia Romani - 3 Claudia Romani - 4 +22 Claudia Romani - 6 Celebrity Talijanka koju su uvrstili među najseksi žene na svijetu raspametila ekipu na Instagramu seksi fotografijama u sićušnom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene