dok palača strepi...

Odbjegli kraljevski par uoči izlaska bombastičnog dokumentarca dobio dodatni vjetar u leđa, a detalj na Meghan razljutio je javnost

Princ Harry i Meghan Markle - 8 Princ Harry i Meghan Markle - 8 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 6 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 10 Princ Harry i Meghan Markle - 11 Princ Harry i Meghan Markle - 5 +22 Meghan Markle i Harry - 6 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle dobili su nagradu za borbu protiv rasizma, a ona je jednim modnim detaljem odala počast princezi Diani.

Princ Harry i Meghan Markle bili su glavne zvijezde večeri na dodjeli nagrada organizacije Roberta F. Kennedyja u New Yorku.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Odbjegli kraljevski par dobio je posebnu nagradu za borbu protiv rasizma nakon što su u intervjuu kod Opre Winfrey otvoreno progovorili o rasističkim izjavama u palači na račun boje kože njihova sina Archieja. Harry i Meghan s pozornice su održali i kratki govor. 

''Bit ću iskren, samo sam mislio da idemo na spoj pa mi je bilo prilično čudno što dijelimo sobu s 1500 ljudi. Ovih dana ne izlazimo puno jer su nam djeca tako mala pa je ovo potpuno neočekivano'', našalio se Harry.

''Dok se svi suočavamo s potpunim i izazovnim vremenom u svijetu, biramo put optimizma i brige jedni za druge i za naše zajednice. Shvaćamo da ova čast nije kulminacija životnog djela, već umjesto toga, na mnogo načina za nas, početak'', rekao je princ nakon primanja nagrade.

Meghan se potom ponovno osvrnula i na suicidalne misli dok je boravila u Velikoj Britaniji, a njezina izjava još je više razbuktala reakcije koje su ionako dovoljno nagle nakon najave za dokumentarac koji stiže na Netflix.

Osim toga, Meghan je za ovu večer bila i posebno odjevena. Uz elegantnu nisku punđu, nosila je bijelu haljinu golih ramena i uskog kroja s prorezom, a na rukama je nosila i jedan poseban detalj - veliki prsten od akvamarina koji je nekoć pripadao pokojnoj princezi Diani.

Diana je s tim prstenom nekoliko puta sudjelovala na gala večerima, a ni Meghan ovo nije prvi put da nosi taj prsten. Predivni svjetloplavi prsten Markle je nosila i na svadbenoj zabavi nje i Harryja 2018. godine te na putu u Tongu iste godine.

To nije jedini komad nakita za koji se smatra da je Harry dao svojoj ženi tijekom godina. Vojvotkinjin zaručnički prsten izrađen je od dva dijamanta koji su nekoć pripadali Diani, a koje je Harry upario s većim draguljem iz Bocvane, gdje je par uživao na jednom od svojih putovanja.

Ubrzo nakon zaruka princ Harry progovorio je o procesu dizajniranja prstena, a objasnio je da je svaki element odabrao kako bi osigurao da savršeno odgovara ukusu njegove buduće mladenke.

''Prsten je od žutog zlata jer je ono Meghan omiljeno, a glavni kamen nabavio sam iz Bocvane, mali dijamanti s obiju strana su iz kolekcije nakita moje majke kako bismo bili sigurni da je s nama na ovom ludom zajedničkom putovanju'' rekao je.

Meghan je prstenom bila oduševljena.

''Sve u vezi s Harryjevom promišljenošću i uključivanjem i nemogućnošću upoznavanja njegove mame toliko mi je važno da znam da je ona dio ovoga s nama. Nevjerojatno je imati ovaj prsten koji na neki način povezuje odakle dolazi i Bocvanu, što nam je važno. Savršen je.''

Meghan i Harry ovih dana posebno pune medijske stupce diljem svijeta. Glavni je razlog već spomenuti dokumentarac ''Harry & Meghan'', koji će 8. prosinca izaći na platformi Netflix.

Prvi trailer objavljen je na početku turneje princa Williama i Kate Middleton u SAD-u, što su obožavatelji kraljevske obitelji protumačili kao pomno isplaniran i vrlo podao potez odbjeglog para.

Trailer je otkrio dosad neviđene snimke trudne Meghan Markle, a u dokumentarcu će biti prikazani i brojni intimni trenuci bračnog para.

"Shvatila sam da te nikada neće zaštititi", govori Meghan u jednominutnoj videonajavi referirajući se na to da je kraljevska obitelj nije htjela zaštititi od novinara, a Harry dodaje: "Bio sam prestravljen, nisam želio da se povijest ponavlja."

Bliski izvori kraljevske obitelji potvrdili su da je to objava rata, a čini se da zasad Harry i Meghan dobivaju bitku.

Burne reakcije obožavatelja kraljevske obitelji nisu se prestale nizati, a mnogi jedva čekaju vidjeti kako će se stvari odvijati nakon što dokumentarac ugleda svjetlo dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Hana Huljić i Petar Grašo - 6 Hana Huljić i Petar Grašo - 5 +25 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Celebrity Petar Grašo iznenadio uličnog svirača i s njim zapjevao svoj veliki hit, a sve je zabilježeno kamerama!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan i Drew Scott - 3 Jonathan i Drew Scott - 2 Jonathan i Drew Scott - 1 Jonathan Scott - 9 +22 Jonathan Scott - 14 Celebrity Poznati lovac na nekretnine tuguje zbog bolnoga gubitka: ''Donio je toliko radosti u moj život proteklih 13 godina''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene