Nižu se reakcije

Trailer Harryja i Meghan označio je početak rata kraljevskoj obitelji: ''Ovo ne može biti slučajno!''

Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 +21 Meghan Markle Galerija

Burne reakcije ne prestaju se nizati nakon objave trailera princa Harryja i Meghan Markle za njihov novi dokumentarac.

Meghan Markle i princ Harry prošlog su tjedna objavili trailer za svoj dokumentarac te podijelili svoje intimne trenutke, a mnogi su odmah zaključili kako su to objavili da bi skrenuli pozornost i zagorčali boravak princa Williama i Kate Middleton u Bostonu.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

''Ako je sutra Super Bowl princa Williama, evo vam nastup na poluvremenu…'', napisao je jedan korisnik Twittera.

Bliski izvori kraljevske obitelji potvrdili su da je ovo objava rata, a čini se da za sada Harry i Meghan dobivaju bitku.

''Morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju obitelj'', rekao je Harry u međuvremenu.
''Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata.''

On i Meghan trailerom su raznježili ljude diljem svijeta, a posebno su na njih bili emotivni Amerikanci koji su pak Williamu i Kate priredili neugodni doček u Bostonu.

Podsjetimo, kraljevski je par ovog tjedna tri dana u Bostonu, a tamo su se pridružili 20 tisuća ljudi kako bi bodrili Boston Celticse na košarkaškoj utakmici. Međutim, dočekale su ih i neke neočekivane situacije. Naime, neugodni zvižduci dok ih je spiker predstavljao i poželio im dobrodošlicu čuli su se u dvorani, a uz to su se iz publike mogli čuti glasno uzvici "SAD, SAD", no kraljevski se par nastavio smijati i fotografirati s obožavateljima.

William i Kate ovim putovanjem žele stvoriti novu, moderniju sliku kraljevske obitelji te pružiti ruku pomirenja i slaganja s Amerikom, a na tome će im putu itekako zasmetati Meghan.

"Činjenica da je Netflix izbacio najavu dokumentarca o Harryju i Meghan kada su Catherine i William posjetili SAD u Bostonu... Uf!", "Čini se da je tajming bio namjeran. Netflix vjerojatno donosi te odluke, ali ipak...", "Trailer za Harryja i Meghan objavljen je tijekom putovanja Willa i Kate u Boston - nema šanse da je to slučajnost", zaključili su korisnici društvenih mreža ljuti na Harryja i Meghan.

Meghan je za kraj u traileru samo dodala da se sve itekako ima smisla prikazati.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene