Pali su i poljupci

Kate i William susreli se s Davidom Beckhamom, slavna trojka posebno se sredila za ovaj trenutak

Kate Middleton, princ William i David Beckham - 5 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 5 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William i David Beckham - 1 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 2 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 3 Kate Middleton, princ William i David Beckham - 4 Kate Middleton i princ William Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 +22 Kate Middleton Galerija

Dugo očekivani dolazak Kate Middleton i princa Williama u Boston završio je susretom s Davidom Beckhamom, a za tu se prigodu Kate posebno sredila.

Kate Middleton i princ William nakon dugo su godina posjetili Boston, a njihov dolazak završio je svečanom dodjelom nagrada u petak.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Na luksuznoj gala večeri na kojoj su prisustvovale i brojne glumačke zvijezde poput Ramija Maleka, pjevačica poput Ellie Goulding i ostali, a kraljevski par susreo se s sa svojim sunarodnjakom Davidom Beckhamom.

Trio je bio prilično sretan što su se susreli, a David je i nježnim poljupcima poželio dobrodošlicu princezi Kate.

Vojvotkinja se za ovu večer posebno sredila te je promijenila i imidž, a otkrila je i više nego inače pa je tako nosila dugu usku haljinu istaknute zelene boje koja je otkrivala njezina ramena i vrat, a kosa je bila začešljana u stranu. ''Prazninu'' na vratu dopunila je ogrlicom sa zelenim draguljima, a princ William i David zasjali su elegantnim odijelima i leptir mašnama.

Podsjetimo, kraljevski je par ovog tjedna tri dana u Bostonu, a tamo su se pridružili 20 tisuća ljudi kako bi bodrili Boston Celticse na košarkaškoj utakmici. Međutim, dočekale su ih i neke neočekivane situacije. Naime, neugodni zvižduci dok ih je spiker predstavljao i poželio im dobrodošlicu čuli su se u dvorani, a uz to su se iz publike mogli čuti glasno uzvici "SAD, SAD", no kraljevski se par nastavio smijati i fotografirati s obožavateljima.

Na samom kraju putovanja bila je održana i dodjela nagrada Earthshot Prize, a na svečanoj dodjeli nnastupili su i Annie Lennox, Billie Eilish, Ellie Goulding i R&B duo Chloe x Halle.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene