raspršene su sve nade

Zna se što kraljevska obitelj misli o Harryjevu i Meghaninu dokumentarcu: "Kako bi netko na to mogao gledati drugačije?"

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ Willam Princ William, princ George, Kate Middleton Camilla Parker Bowles, princ George, Kate Middleton +9 Meghan Markle - 1 Galerija

Dokumentarni film "Harry i Meghan" još nije ugledao svjetlo dana, no njegov trailer je itekako podigao prašinu svjetske javnosti.

Novi Netflixov dokumentarac "Harry and Meghan" u kojem će biti prikazani dosad nepoznati detalji i trenuci vojvode i vojvotkinje od Sussexa kraljevska obitelj smatra objavom rata, potvrdili su njima bliski izvori za britanske medije.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Promotivni trailer, koji je objavljen drugog dana posjeta princa Williama i princeze Kate Middleton SAD-u, raspršio je sve nade da Sussexi proglašavaju mir u svojoj oštroj borbi s kraljevskom obitelji.

Osim što uključuje desetke njihovih privatnih fotografija iz obiteljskog albuma, u filmu će biti prikazano sve što se događa iza zatvorenih vrata, a što je potvrdio sam princ Harry i njegova uplakana Meghan.

"Ne vidim kako bi na to netko mogao gledati kao nešto drugo osim kao na objavu rata. Ništa od ovoga nije iznenađujuće", izjavili su izvor bliski članovima obitelji za Daily Mail.

Obožavatelji kraljevske obitelji zaključili su kako je trailer izašao u najgore vrijeme za princa Williama i Kate Middleton koji su trenutačno na turneji SAD-om. U najavi serije vrijedne 88 milijuna funti prikazane su fotografije i snimke Harryja i Meghan koje javnost nikada prije nije vidjela, uključujući i onu na kojoj Meghan neutješno plače. Nedugo nakon toga na društvenim su se mrežama počele šriti teorije da ga je Netflix namjerno objavio dok su William i Kate u Bostonu, točnije na pravom zajedničkom posjetu SAD-u.

"Činjenica da je Netflix izbacio najavu dokumentarca o Harryju i Meghan kada su Catherine i William posjetili SAD u Bostonu... Uf!", "Čini se da je tajming bio namjeran. Netflix vjerojatno donosi te odluke, ali ipak...", "Trailer za Harryja i Meghan objavljen je tijekom putovanja Willa i Kate u Boston - nema šanse da je to slučajnost", zaključili su korisnici društvenih mreža.

U najavi Harry govori da je dokumentarac snimljen jer nitko ne vidi što se zapravo događa iza zatvorenih vrata te da je morao učiniti sve što može da zaštiti svoju obitelj, a Meghan je dodala kako je itekako imalo smisla sve prikazati.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić - 2 Maja Bajamić - 1 Maja Bajamić - 4 Maja Bajamić +13 Maja Bajamić Celebrity Naša pjevačica zaigrala se vezicama na bujnom dekolteu, odmah pala usporedba s Ivanom Knoll: "Jača si od nje"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivanu Knoll upitali su da nabroji top tri Vatrena, no odgovor nije baš išao glatko, a ona tvrdi da je zablokirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene