''Vau Hrvatska''

Naša pjevačica zaigrala se vezicama na bujnom dekolteu, odmah pala usporedba s Ivanom Knoll: "Jača si od nje"

Maja Bajamić - 3 Maja Bajamić - 3 Maja Bajamić/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić - 2 Maja Bajamić - 1 Maja Bajamić - 4 Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Galerija

Maja Bajmić je ovih dana u navijačkom raspoloženju, a na svom je profilu na Instagramu objavila video podrške našoj nogometnoj reprezentaciji.

Pjevačica Maja Bajamić pohvalila se da bodri naše Vatrene na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, na profilu na Instagramu podijelila je video u kojem se pojavila u seksepilnom izdanju kojim je izmamila brojne uzdahe svojih obožavatelja. 

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Vječni misterij Slavne Hrvatice odgovorile su na pitanje - što žene žele? Koliko često moraju govoriti volim te, a koji ulet najviše pali?

"Pišem opaku dobru stvar", napisala je Maja uz video u kojem nosi kostim s navijačkim uzorkom i vezicama koje je stegnula kako bi naglasila svoj bujni dekolte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic)

"Knoll je nula", "Zakon si, najbolja, najljepša, najzgodnija", "Jao, jao", "Čemu te provokacije", "Goriš", "Vau Hrvatska", "Jača si od Ivane Knoll, meni si osobno top", zaključili su njezini pratitelji.

Atraktivna Maja trenutačno glumi i pjeva u cabaretu Mire Ungara, a pamtimo je po sudjelovanju u showovima Nove TV "Farma" i "Tvoje lice zvuči poznato".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 11 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivanu Knoll upitali su da nabroji top tri Vatrena, no odgovor nije baš išao glatko, a ona tvrdi da je zablokirala!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Phoenix - 10 Nina Phoenix - 9 Nina Phoenix - 7 Nina Phoenix - 5 +13 Nina Phoenix - 3 Celebrity Splitska influencerica bujnih atributa tvrdi da je najveći fan Hrvatske, a Vatrene je podržala u topu koji je djelovao kao da će puknuti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene