Hmm...

Harry i Meghan snimljeni su nakon videa kojim su objavili rat kraljevskoj obitelji, njihovi izrazi lica sve govore

Meghan Markle i Harry - 4 Meghan Markle i Harry - 4 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Harry - 6 Meghan Markle i Harry - 5 Meghan Markle i Harry - 3 Meghan Markle i Harry - 2 Meghan Markle i Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry +23 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Harry i Meghan snimljeni su u zračnoj luci u New Yorku nakon što je objavljen drugi trailer za njihov dokumentarac.

Princ Harry Meghan Markle snimljeni su nakon drugog trailera dokumentarca "Harry i Meghan".

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Paparazzi su ih ulovili u New Yorku u zračnoj luci, na koju su sletjeli privatnim avionom.

Meghan je nosila crnu pripijenu haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru, a niska punđa i sunčane naočale dodatno su začinile izgled. U rukama je imala veliku crnu torbu, a njezin osmijeh na licu nikako nije mogao proći nezamijećeno. 

Harry je na sebi imao bijelu košulju, crne elegantne hlače, a u rukama je nosio crni sako. Na ramenima je nosio ruksak, a lice mu je bilo dosta zamišljeno i ozbiljno. 

Podsjetimo, prvi trailer objavljen je na početku turneje princa Williama i Kate Middleton u SAD-u, što su obožavatelji kraljevske obitelji protumačili kao pomno isplaniran i vrlo podao potez odbjeglog para.

Trailer otkriva dosad neviđene snimke trudne Meghan Markle, a u dokumentarcu će biti prikazani i brojni intimni trenuci bračnog para.

"Shvatila sam da te nikada neće zaštititi", govori Meghan u jednominutnoj videonajavi referirajući se na to da je kraljevska obitelj nije htjela zaštititi od novinara, a Harry dodaje: "Bio sam prestravljen, nisam želio da se povijest ponavlja."

Bliski izvori kraljevske obitelji potvrdili su da je to objava rata, a čini se da zasad Harry i Meghan dobivaju bitku.

Dokumentarac "Harry i Meghan" vrijedan je 88 milijuna funti, a stiže na Netflix 8. prosinca.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Puškaš - 1 Paula Puškaš - 2 Paula Puškaš - 3 Paula Puškaš - 2 +21 Paula Puškaš - 3 Celebrity Prekrasna djevojka Lovre Majera ukrala je poglede u Katru, a zaljubljeni nogometaš odmah nakon utakmice otrčao je do nje!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +24 Joško Gvardiol - 5 Zanimljivosti Tetak Joška Gvardiola otkrio nepoznate detalje o najpoželjnijem neženji reprezentacije: "Za pravog momka treba i prava cura!"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene