Nije im dugo trebalo

Poznati zavodnik i slavna ljepotica koju je suprug prevario u prvom javnom izlasku nakon šuškanja da su u vezi

Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 9 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 9 Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 8 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 9 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 6 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 5 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 4 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 2 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 3 Emily Ratajkowski i Pete Davidson - 7 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 2 +14 Emily Ratajkowski - 1 Galerija

Pete Davidson i Emily Ratajkowski nisu dugo čekali na prvi javni izlazak.

Tek nedavno krenula su šuškanja da bi između dvoje spomenutih moglo biti nešto više od prijateljstva, a komičar i manekenka nisu dugo čekali da glasine i potvrde.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 4 donje rublje na izvol'te! Ono što se već potpuno vidjelo ispod prozirne haljine, jaki blicevi fotoaparata samo su dodatno naglasili!

Iako su se samo prije nekoliko dana pred paparazzima grlili i time potvrdili svoju romansu, novopečeni par, Pete Davidson i Emily Ratajkowski već su se pojavili i kao par na košarkaškoj utakmici u Madison Square Gardenu u New Yorku.

Dobro raspoloženi pratili su tijek igre, a prema njima je bilo usmjereno puno znatiželjnih pogleda koji su čekali hoće li razmijeniti nježnosti.

Emily je oduševila u trapericama, smeđoj jakni i visokim kožnim čizmama sa zmijskim uzorkom dok je Pete, kao i uvijek, u opuštenom izdanju stigao na utakmicu, a oči je cijelo vrijeme skrivao sa sunčanim naočalama.

Podsjetimo, Pete je u kolovozu ove godine prekinuo višemjesečnu vezu s Kim Kardashian, a vezi su navodno presudile godine. Bliski izvor Kim rekao je da je Pete za nju neozbiljan, a Kim je zbog njega na početku veze bila sretna poput tinejdžerice.

S druge strane, Emily se ove godine razočarala u ljubav jer se nakon četiri godine braka razvodi od supruga Sebastiana Beara-McClarda koji ju je prevario i s kojim ima sina Sylvestera.

Nakon nekoliko mjeseci, u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ova šuškanja nikad nisu potvrdili.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja +19 Iris i Marko Livaja Zanimljivosti Livaja ima više od stotinu tetovaža, a jedna je ovih dana posebno svima zapela za oko, evo kojim je tekstom ukrasio nogu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 6 +26 Ivana Knoll - 1 Celebrity Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene