Očekivano?

Čini se da su presudile godine: Najpoznatija Kardashianka ostavila dečka jer je bio nezreo i neozbiljan

Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 2 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 Kim Kardashian i Pete Davidson - 1 Kim Kardashian i Pete Davidson - 5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 +9 Kim Kardashian i Pete Davidson - 1 Galerija

U javnost je procurio razlog prekida Kim Kardashian i Petea Davidsona, a mnogi su mogli i pretpostaviti ovakav rasplet događaja.

Svijet je ražalostila vijest o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona nakon devet mjeseci veze, a odmah su krenula šuškanja što je moglo dovesti do kraja ovih zaljubljenih golupčića.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Gotova romansa... Ljubavi je došao kraj! Poznata sestra Kardashian raskinula vezu s 13 godina mlađim komičarom

Prema bliskim izvorima, Kim je Petea ostavila jer je nezreo za svoje godine.

''Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njezinu životu. Pete i ona su na različitim razinama u životu trenutno'', rekao je izvor za PageSix.

''Pete je totalno spontana osoba i u trenutku je želio da Kim doleti k njemu u New York. Ona ima četvoro djece i to nije tako lako. Ona se mora fokusirati na njih'', dodao je.

Za njihovu vezu pročulo se u listopadu prošle godine, a mnogi Kimini obožavatelji bili su sretni njenim odabirom partnera nakon Kanyea Westa. Na društvenim mrežama pisali su da ju Pete zaista čini sretnom te da se kraj njega osjeća ponovno kao djevojka.

Međutim, nakon devet mjeseci veze ljubavi je došao kraj, a mnogi su ovo mogli i pretpostaviti s obzirom na činjenicu da je između njih bilo 13 godina razlike.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 4 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 3 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 2 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 1 +10 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 5 Celebrity Uspješni svjetski tenisač uživa na ljetovanju, njegova supruga ponosno isticala već poveći trudnički trbuh

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 10 Jelena Karleuša - 4 +27 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Kontroverzna pjevačica dovela pratitelje do ruba, ne prestaje provocirati golim grudima koje je jedva prekrila rukama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene