Vatra se opet pali

Odnos kraljevske braće mogao bi visjeti o niti nakon objave Harryjevih memoara, kraljevska obitelj i ne sluti što je čeka

Princ Harry i princ William - 1 Princ Harry i princ William - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry - 1 Princ William i princ Harry - 2 Princ William i princ Harry - 3 Princ William i princ Harry - 4 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 3 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 2 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 1 +20 Princ Harry i princ William - 2 Galerija

Veza prinčeva Harryja i Williama visi o niti uoči memoara princa Harryja, mnoge zanima hoće li se braća ikada pomiriti.

Nakon svečane objave vlastitih memoara, princ Harry opet je zaoštrio odnose sa svojim bratom princem Williamom. Bliski izvori tvrde da im veza sada visi o niti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Upućeni strahuju da će zategnut odnos između braće vjerojatno biti dodatno narušen napadima na princa od Walesa i njegovu suprugu Kate u kontroverznoj knjizi koja bi trebala izaći sljedeći tjedan.

Očekuje se da će vojvoda od Sussexa u memoarima''Spare'' tvrditi kako je nepravedno što je uvijek bio prisiljen služiti svom starijem bratu, koji je nasljednik britanskog prijestolja.

Rečeno je da su memoari teški prema Williamu i sadržavaju opis borbe između njih dvojice, kao i borbu i mržnju protiv Kate, pišu britanski mediji.

Harry je također navodno upozoren da je kaljanje ugleda Camille ''crvena linija'' za njegova oca kralja Charlesa, što bi moglo trajno utjecati na njegovu budućnost.

''Stvari vise o niti nakon proteklih nekoliko mjeseci, a sudeći po tome, Harryjevi memoari vjerojatno neće pomoći'', kažu izvori.

Dok Buckinghamska palača odbija komentirati ili biti uhvaćena u besmislenu javnu svađu sa Sussexima, postoji određeni stupanj strahovanja zbog Harryjevih memoara.

Izvor koji je upoznat s knjigom rekao je za The Sunday Times da vjeruju da će uzrokovati nepopravljivu štetu odnosu između braće.

Izvor je rekao: ''Općenito, mislim da će knjiga biti gora za njih nego što kraljevska obitelj očekuje. Sve je ogoljeno. Charles je iz toga izašao bolje nego što sam očekivao, ali Williamu je posebno teško, a čak je i Kate dobila malo problema.''

Sve važnije informacije saznat će se kad memoari izađu, a odnos će opet zaiskriti nakon što se cjelokupna situacija konačno malo smirila nakon dokumentarca Harryja i Meghan Markle koji je emitiran na Netflixu, u kojem su pokazali svoju stranu priče iz života s kraljevskom obitelji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić - 2 Massimo u Areni Zagreb Mirna Savić i Eni Kondić - 3 Massimo Savić, posljednji ispraćaj +28 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Zanimljivosti Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj - 2 +31 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Celebrity Poznati Hrvati zauvijek su se oprostili od legendarnog Massima Savića: ''Bio je jedna posebna figura, Hrvatska je izgubila jako puno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene