Tuga je prevelika

Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

Mirna Savić Mirna Savić Sime Zelic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić - 2 Massimo u Areni Zagreb Mirna Savić i Eni Kondić - 3 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj +22 Massimo Savić, posljednji ispraćaj - 2 Galerija

Mirna Savić na posljednjem ispraćaju svojeg oca Massima Savića nosila je njegove naočale, koje su prepoznali mnogi obožavatelji.

Massimova kći Mirna Savić odlučila je svojeg voljenog oca na posljednji počinak ispratiti s posebnim detaljem koji je nosila cijelo vrijeme na Gradskom groblju Zadar.

Pogledaj i ovo Massimo Savić, posljednji ispraćaj Posljednje zbogom Shrvane kći i supruga Massima Savića tugu na licima nisu mogle sakriti, jedna drugoj najveći su oslonac

Riječ je o naočalama koje je Massimo Savić nosio na svojem posljednjem koncertu u Areni Zagreb, koji je održao početkom studenog prošle godine.

Mirna je na groblje stigla u pratnji majke Eni Kondić i partnera Igora Pavlovića, s kojim se trebala vjenčati ovih dana, što je sama otkrila putem društvenih mreža i dirnula sve do suza.

"Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol", napisala je Mirna i mnoge dirnula do suza objavivši fotografiju na kojoj s njom i Massimom pozira i njezin dugogodišnji dečko Igor Pavlović.

Massimo je Mirnu dobio u braku sa suprugom Eni Kondić, s kojom je u sretnom braku bio 30 godina. Zajedno su stigle na nedavnu komemoraciju svojeg supruga odnosno oca, kojemu su počast u zagrebački HNK došli iskazati i brojni poznati Hrvati. U društvu prijatelja i članova obitelji koji su ih tješili pratile su svečanost ceremonije u prvim redovima, a tugu na licima nisu skrivale.

Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj na Facebooku.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj +28 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Celebrity Shrvane kći i supruga Massima Savića tugu na licima nisu mogle sakriti, jedna drugoj najveći su oslonac

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj - 2 +31 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Celebrity Poznati Hrvati zauvijek su se oprostili od legendarnog Massima Savića: ''Bio je jedna posebna figura, Hrvatska je izgubila jako puno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene