neki misle da je prerano!

Mlada svjetska zvijezda podijelila sretne, ali i neočekivane vijesti, no čestitke joj svejedno pristižu!

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown - 3 Millie Bobby Brown - 2 Millie Bobby Brown - 4 Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi - 4 Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi - 3 Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi - 2 Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi - 1 Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi +18 Millie Bobby Brown i Henry Cavill Galerija

Millie Bobby Brown podijelila je predivne vijesti sa svojim pratiteljima, zaručila se za svojeg partnera Jakea Bongiovija.

Glumica Millie Bobby Brown podijelila je predivne vijest sa svojim pratiteljima na Instagramu. Mlada holivudska zvijezda jedva je dočekala objaviti kako se pristala udati za svojeg partnera Jakea Bongiovija, a njihovu sretnu fotografiju podijelila je na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi Više se ne skrivaju Tinejdžerska ikona razmjenjivala nježnosti sa sinom popularnog glazbenika, iz djevojčice je izrasla u zgodnu djevojku!

''Volim te već tri ljeta, ljubavi. Ali ja ih želim sve'', napisala je u opisu Millie.

Ona i Jake pozirali su zagrljeni na crno-bijeloj fotografiji dok se oboje smiju i žmire, a na njezinoj ruci vidi se dijamant dok drži njegovu ruku oko vrata.

U komentarima su se nanizale tisuće komentara i čestitki, a vijesti su stigle pomalo neočekivano s obzirom na to da Millie ima tek 19 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Jake je inače sin popularnog glazbenika Jona Bon Jovija, a od početka veze nisu skrivali svoju sreću pa su se tako zajedno odmah počeli pojavljivati na javnim događanjima.

20-godišnji Jake Millie je bio podrška i u najtežim trenucima kada je ona na teži način shvatila drugu stranu slave.

Naime, postala je žrtva okrutnog online zlostavljanja kada su je korisnici Twittera lažno optužili za homofobne i rasističke komentare.

Mlada glumica pokušala je dati sve od sebe kako to ne bi previše utjecalo na nju, ali stvari su postale još gore. Twitterom je, naime, počeo kružiti hešteg s porukom "smaknimo Millie Bobby Brown" i širio se velikom brzinom. U to vrijeme bilo joj je tek 14 godina te se odlučila povući s društvenih mreža i obrisati privatni račun na Twitteru, ali i kreirati novi račun s imenom "Millie stop hate", na kojem je odlučila širiti pozitivne poruke ljubavi i nade s ciljem suzbijanja mržnje na društvenim mrežama.

Ipak, Millie je krenulo nabolje u životu te je nedavno na premijeri predstavila i novi nastavak filma ''Enola Holmes'', a na crvenom tepihu pozirala je zajedno s najpoželjnijim muškarcem svijeta Henryjem Cavillom, koji u njezinu društvu nije skidao osmijeh s lica i kao da je jedva dočekao da zajedno poziraju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +26 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry - 2 Halle Berry - 3 Halle Berry i Van Hunt - 8 Halle Berry i Van Hunt - 7 +13 Halle Berry i Van Hunt - 6 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene