Frano kao latino zavodnik!

Ciboci se zbog Ridjana raznježio, a i Barberić je imao zanimljiv komentar: ''Ako su utakmice ovakve, počet ću gledati nogomet!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 6 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 4 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 1 +9 Gabriela Pilić i Frano Ridjan Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić oduševili su žiri svom izvedbom salse, a voditelj je dobio samo pohvale čak i od Marka Cibocija.

U pravom navijačkom tonu i uz sitne plesne korake za koje je Frano Ridjan zahvalan folkloru, on i njegova partnerica Gabrijela oduševili su žiri svojom izvedbom salse kojom su Franu i publiku vratili u 2018. godinu koja je bila vrlo uspješna za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''I osjećaj i vizualno'' Frano i Gabriela prisjetili su se svojih najupečatljivijih izvedbi: ''Sve je bilo dobro, osim što su tu Franu leđa presjekla''

Frani je to posebno emotivna godina jer je pratio našu reprezentaciju koja je osvojila veliko srebro, a uz ostale svjetske zastave na podiju, Frano i Gabrijela dobili su same pohvale žirija.

''Točnost, plesnost, imaš tu jednu ležernost, ako su utakmice ovakve ja ću početi gledati nogomet'', rekao je Igor Barberić.

''Frano ti skineš naočale i postaneš pravi latino zavodnik, totalno si oduševljenje, kao pravi ambasador naših kockica, ja sam kupljena do kraja!'' rekla je kratko Franka Batelić.

Larisa je rekla kako je Frano baš poput naših nogometaša zabio gol te potpuno rasturio ovaj nastup, a posebno je emotivan bio Marko Ciboci koji je ovaj plesni par nagradio i iznenađujućom sedmicom.

''Ja zadnji put nisam bio strog i sad ću to ispraviti, svaka čast na ubacivanju znanja iz folklora u salsu i to si odlično prenio! Bilo je poput sitnog veza!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 6 Tamara Loos - 5 +21 Tamara Loos i Igor Mešin Celebrity Nova Tamarina haljina o kojoj će se pričati danima: Grubnić se odlučio za outfit potpuno suprotan prvoj emisiji!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario - 1 Ana i Mario - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 6 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 5 +20 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 4 Celebrity Naša sportašica zasjala u topiću i suknjici, pa vratila sve u 2014. godinu koja je za nju bila jako posebna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene