Odao im je i počast

Srpski predstavnik priznao da su ga vijesti o tragediji u Beogradu strašno pogodile: ''Plakao sam sat vremena...''

Luke Black - 3 Luke Black - 3 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black Luke Black - 5 Luke Black - 4 Luke Black - 3 Luke Black - 2 Luke Black - 1 Luke Black Luke Black Luke Black Luke Black +13 Luke Black - 2 Galerija

Srpski eurovizijski predstavnik Luke Black na konferenciji za medije rekao je da su ga snažno potresle vijesti o masovnim ubojstvima u Srbiji, a odao im je i počast.

Srpski predstavnik na Euroviziji Luke Black plasirao se u finale Eurosonga s pjesmom ''Samo mi se spava'', ali njegov nastup u susjednoj je državi ostao u sjeni nakon stravičnih ubojstava koja su se dogodila u Srbiji prošlog tjedna.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 3 ''velika mi je čast!'' Veliki uspjeh za Baby Lasagnu prije finalnog nastupa, pohvalio se nagradom koju je osvojio!

Na konferenciji za medije nakon prolaska u finale Luke je priznao da ga je sve to jako pogodilo.

"Posvetio sam nastup svima koji pate zbog masovnog ubojstva u školi u Srbiji. Bilo bi mi žao da nisam prošao u finale, jer sam njima posvetio nastup. Strašno su me pogodile vijesti iz moje zemlje, plakao sam sat vremena u hotelu", rekao je Luke Black novinarima u Liverpoolu.

"Čuo sam vijest uoči svoje druge probe. Sjećam se da je bilo puno tuge i bijesa. Poludio sam. Stvarno. U jednom trenutku sam mislio da ću razbiti kameru. Cijeli moj tim je potresen. Nije vrijeme za uživanje. Ne bi trebalo biti. To je vrlo ozbiljna tema. Kao umjetnik, volio bih iskoristiti ovu platformu na dobar način, kako bih ukazao na nešto što je problematično. Koliko god bih se htio zabavljati i biti smiješan, moja pjesma ima zbilja ozbiljnu poruku, iako je pop i sarkastična", izjavio je Luke koji je zbog tragedije otkazao svoju drugu probu.

Luke je nastup započeo ležeći u velikoj skulpturi nasred pozornice, a pratila ga je i skupina plesača, s kojima je na pred kraj izvedbe napravio pravi spektakl. Na košulji je nosio crne trakice kojima je odao počast žrtvama masakra u školi u Beogradu. Nakon nastupa dobio je glasnu podršku gledatelja u dvorani u Liverpoolu, a emocije nije krio.

''Volim te Srbijo, hvala Europo!'', poručio je!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 Čizme Ljupke Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 2 +18 Ljupka Gojić Mikić - 1 Celebrity Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 7 Let 3 - 4 +25 Let 3 - 5 Celebrity Letovci u tangama s ružama u stražnjicama napravili show u drag klubu u Liverpoolu, pogledajte atmosferu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene