nije ovo bilo lako odraditi!

Predstavnik Srbije detaljem na košulji odao je počast žrtvama masakra, a na kraju nastupa nije krio emocije!

Luke Black Luke Black Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 5 Luke Black - 4 Luke Black - 3 Luke Black - 2 Luke Black - 1 Luke Black Luke Black Luke Black Luke Black Luke Black +9 Luke Black Galerija

Luke Black nastupio je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u kojoj je izveo svoju pjesmu "Samo mi se spava".

Predstavnik susjedne nam Srbije na ovogodišnjem Eurosongu Luke Black u prvoj polufinalnoj večeri izveo je svoju pjesmu "Samo mi se spava".

Pogledaj i ovo Don Tomislav Lukač ''feministkinje, zašto se ne bunite?'' Mladi dalmatinski svećenik poslušao hit Bube Corellija pa ga ovako komentirao: ''Zašto svaka pjesma danas na vulgaran način govori o ženskom tijelu?''

Luke je nastup započeo ležeći u velikoj skulpturi nasred pozornice, a pratila ga je i skupina plesača, s kojima je na pred kraj izvedbe napravio pravi spektakl.

Na košulji je nosio crne trakice kojima je odao počast žrtvama masakra u školi u Beogradu.

Nakon nastupa dobio je glasnu podršku gledatelja u dvorani u Liverpoolu, a emocije nije krio. 

''Volim te Srbijo, hvala Europo!'', poručio je!

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Luke je upravo tamo dočekao vijest o tragediji u osnovnoj školi u Beogradu u kojoj je preminulo osmero djece i jedan zaštitar, a o svemu je progovorio za eurovizijsku stranicu Wiwibloggs, te odmah na početku intervjua je izrazio sućut obiteljima stradalih.

"Čuo sam vijest uoči svoje druge probe. Sjećam se da je bilo puno tuge i bijesa. Poludio sam. Stvarno. U jednom trenutku sam mislio da ću razbiti kameru. Cijeli moj tim je potresen. Nije vrijeme za uživanje. Ne bi trebalo biti. To je vrlo ozbiljna tema. Kao umjetnik, volio bih iskoristiti ovu platformu na dobar način, kako bih ukazao na nešto što je problematično. Koliko god bih se htio zabavljati i biti smiješan, moja pjesma ima zbilja ozbiljnu poruku, iako je pop i sarkastična", izjavio je Luke koji je zbog tragedije otkazao svoju drugu probu.

Žrtvama nezapamćene tragedije odao je počast crnom vrpcom na svojoj plavoj košulji u kojoj se pojavio na tirkiznom tepihu u Liverpoolu.

Kako je objasnio uoči Eurosonga, Luke je inspiraciju za pjesmu dobio  još u vrijeme korone, dok tekst pjesme i govori o situaciji koja se događala zadnjih godina, kolektivnom buđenju i kako ne smijemo žmiriti na zlo. Pravo ime Luke Blacka je Luka Ivanović, a rođen je u Čačku i živi u Londonu. Inače se o njemu malo toga zna, pa ga u srpskim medijima opisuju kao misterioznog, a zanimljivo je da je Luka jako popularan u Kini.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Zorana Prodanovića Prlje - 1 Supruga i kćeri Zorana Prodanovića Prlje - 3 Supruga i kćeri Zorana Prodanovića Prlje - 4 Zoran Prodanović Prlja i supruga Marija - 1 +25 Zoran Prodanović Prlja i supruga Marija - 2 Celebrity Prljine supruga i kćeri u rijetkom javnom pojavljivanju pokazale da su njegova najveća podrška!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi i Leni Klum - 1 +17 Heidi Klum - 3 Celebrity Heidi Klum objavila fotku u toplesu, pokazala je da i u 50. godini ima stvarno impresivno tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene