Strašno!

Omiljeni glumac bio je primoran poduzeti ozbiljan korak, a sve je počelo zbog jedne bizarne tvrdnje!

Keanu Reeves Keanu Reeves Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves +16 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Galerija

Glumac Keanu Reeves morao je potražiti zaštitarsku pomoć zbog muškarca koji mu je provalio u kuću nekoliko puta u mjesec dana.

Keanu Reeves dobio je privremenu zaštitu od policije i zaštitara od uhode koja je nekoliko puta neovlašteno ušla na njegovo imanje u bizarnom pokušaju da dokaže da su u srodstvu.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves stiže omiljeni glumac Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

TMZ izvještava da je odvjetnik 58-godišnje zvijezde zatražio zaštitu za Reevesa i njegovu partnericu Alexandru Grant od Bryana Dixona, koji ih mjesecima maltretira.

Glumac je angažirao zaštitarsku tvrtku da istraži Dixona nakon što se stalno pojavljivao u njegovu domu, a sigurnosna snimka pokazuje kako je Dixon ušao šest puta između 5. studenog i 20. siječnja.

Dixon je navodno ušao kroz sporedna vrata i zaspao u dvorištu kuće 5. studenog, prije nego što je izbačen. Sigurnosna snimka pokazuje ga kako viri preko zidova, puši u vrtu i šeta se vanjskom terasom, piše Daily Mail.

Zatim se vratio sljedećeg jutra, ostavljajući sumnjiv ruksak na imanju, koji je uključivao komplet za testiranje DNK-a, koji je bio namijenjen na korištenje Reevesu u pokušaju da dokaže da su u krvnom srodstvu, tvrdi njegov odvjetnik.

Keanuov tim također tvrdi da je Dixon objavljivao uznemirujuće poruke na društvenim mrežama nazivajući se ''Jasper Keith Reeves''. Dodali su da Dixon nije poznat glumcu, ali protiv njega je izdana tjeralica u Rhode Islandu zbog navodne provale i ulaska s kaznenim namjerama, posjedovanja alata za provalu i vandalizma.

Privremena zabrana prilaska zabranila je Dixonu približavanje Keanuu i Alexandri manje od 100 metara, a u daljnji postupak uključit će se i policija.

A ovo nije prvi put da se Keanu suočava s uhodama.
Godine 2014. jedna je žena zalutala u Reevesov dom i otkrio ju je tim za čišćenje nakon što se skinula i skočila u bazen.

Incident se dogodio samo dva dana nakon što se zvijezda suočila s drugom ženom, koju je pronašla u svojoj knjižnici.

Prema TMZ-u, druga je žena ušetala na imanje glumca nakon što je tvrtka za čišćenje ostavila ulazna vrata otvorena. Glumac nije bio na imanju kada se incident dogodio.

Vlasti su stigle na imanje i otpratile ženu. Navodno je nakon toga prošla psihičku procjenu.

U prvom incidentu zvijezda je bila kod kuće, a navodno se probudila oko 4 ujutro zbog zvukova koji su dolazili iz knjižnice. Nakon što je ustao iz kreveta da vidi što se događa, navodno se susreo licem u lice sa ženom u srednjim 40-ima koja je provalila i sjela na njegovu stolicu. Ona je kasnije proslijeđena na psihičku procjenu.

2015. policija je istraživala čovjeka koji se pojavio u glumčevu domu i stavio FedExovu omotnicu u njegov poštanski sandučić.

U kuverti je navodno bio broj telefona s uputom: ''Sutra ću nazvati na dostavljeni mobitel. Moramo se naći jer sam već počeo graditi novi svijet. #masterbuilder'', piše Daily Mail.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene