Zovu je ženom mačkom!

Cijeli život uporno tvrdi da nije ništa operirala, no njezine najnovije fotografije dokaz su da to baš i nije istina

Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein - 4 Jocelyn Wildenstein - 3 Jocelyn Wildenstein - 2 Jocelyn Wildenstein - 1 +5 Jocelyne Wildenstein Galerija

Jocelyn Wildenstein svojim izgledom privlači pozornost cijeli svoj život, a iako je vrlo očito, ''žena mačka'' i danas poriče odlazak na estetske operacije.

Jocelyn Wildenstein jedna je od poznatih dama koje su gotovo neprepoznatljive zbog estetskih korekcija.

Pogledaj i ovo La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Baš ih je teško gledati Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

Jocelyn je danas 82-godišnjakinja koja je sa svojim promjenama krenula vrlo rano, a već u mladim danima promijenila je svoj izgled.

"Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila ljepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos", izjavila je Jocelyn jednom prilikom.

Iako je njezino lice pomalo zastrašujuće, Jocelyn i dalje ima sjajnu figuru za osmo desetljeće života.

Njezin 21 godinu mlađi zaručnik i modni dizajner Llyod Klein također tvrdi kako se nije podvrgnula niti jednom zahvatu.

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svojem licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", uvjereno je tvrdio u nekoliko navrata.

Par se zaručio 2017. godine, nakon čega je Jocelyn pokazala prsten s dijamantom od 32 karata vrijedan milijune, no počeli su vezu prije više od 15 godina. Planirali su se vjenčati 2018. godine, ali još nisu izrekli sudbonosno da.

Žive u Miamiju otkad je proglasila bankrot jer se ona, koja je svojevremeno čak imala i majmuna kapucina za kućnog ljubimca, našla bez prebijenog novčića i morala je podnijeti zahtjev za stečaj.

Jocelyn se proslavila 90-ih, kada se nakon 21 godine braka razvodila od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara.

S Llyodom je 2016. godine izazvala incident kada su uhićeni zbog burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svojem domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive ozljede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tijekom strastvenog seksa.

Prema pisanju američkih medija, Jocelyn je od milijardi iz razvoda ostalo tek 10 milijuna dolara. Mnogi tvrde da je Llyod samo iskorištava zbog bogatstva, koje mu je pomoglo u dizajnerskoj karijeri, te da je zapravo homoseksualac.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i brat Mario Rucner Ana Rucner i brat Mario Rucner Mario Rucner Ana Rucner +29 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner pozirala je s bratom osebujnog karaktera, kojeg nemamo priliku često vidjeti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene