Žena mačka

Nije joj jasno zašto svi misle da je korigirala lice, a fotke koje dijeli na Instagramu baš i nisu nalik onima iz stvarnosti

Jocelyne Wildenstein Jocelyne Wildenstein Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jocelyne Wildenstein i Bella Hadid Jocelyne Wildenstein i Llyod Klein - 2 Jocelyne Wildenstein i Llyod Klein - 3 Jocelyne Wildenstein i Llyod Klein - 1 Jocelyn Wildenstein - 4 Jocelyn Wildenstein - 3 Jocelyn Wildenstein i Llyod Klein Jocelyn Wildenstein - 2 +0 Jocelyne Wildenstein Galerija

Jocelyne Wildenstein objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira s Bellom Hadid pa izazvala čuđenje svih koji su vidjeli objavu iz očitog razloga.

Jocelyne Wildenstein, poznata i pod nadimkom Žena mačka, podijelila je na svojem profilu na Instagramu svoju novu fotografiju s nedavne Fendijeve revije u sklopu Tjedna mode u New Yorku, pa još jednom pokazala koliko se voli zaigrati filterima i uređivanjem sadržaja koji objavljuje.

Pogledaj i ovo showbuzz uopće nije zabrinuta Navršila 50 godina i priznala: 'Neću lagati i reći da nekoliko puta nisam na to pomislila'

82-godišnja Jocelyn podijelila je fotografiju s 25-godišnjom manekenkom Bellom Hadid, a pomoću filtera postigla je zaglađen i mladolik izgled lica kakvim se može pohvaliti mlađahna Bella, dok u stvarnosti izgleda potpuno drugačije. 

Slavna Švicarka i danas tvrdi da se nikada nije podvrgnula nijednoj estetskoj operaciji unatoč mačkastom izgledu lica kojim plijeni pozornost gdje god da se pojavi.

"Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila ljepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos", izjavila je Jocelyne jednom prilikom.

Njezin 21 godinu mlađi zaručnik i modni dizajner Llyod Klein također tvrdi kako se nije podvrgnula niti jednom zahvatu.

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom Žena mačka jer je Jocelyne uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", uvjereno je tvrdio u nekoliko navrata.

Par se zaručio 2017. godine, nakon čega je Jocelyne pokazala prsten s dijamantom od 32 karata vrijedan milijune, no počeli su vezu prije više od 15 godina. Planirali su se vjenčati 2018. godine, ali još nisu izrekli sudbonosno "da".

Žive u Miamiju otkad je ona proglasila bankrot jer se žena, koja je svojevremeno čak imala i majmuna kapucinera za kućnog ljubimca, našla bez prebijenog novčića i morala je podnijeti zahtjev za stečaj.

Jocelyne se proslavila 90-ih, kada se nakon 21 godine braka razvodila od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara.

S Llyodom je 2016. godine izazvala incident kada su uhićeni zbog burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svom domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive ozlijede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tijekom strastvenog seksa.

Prema pisanju američkih medija, Jocelyne je od milijardi iz razvoda ostalo tek 10 milijuna dolara. Mnogi tvrde da je Llyod samo iskorištava zbog bogatstva, koje mu je pomoglo u dizajnerskoj karijeri, te da je zapravo homoseksualac.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene