Bila je zabrinuta

Livajina supruga jedna je od rijetkih koja svojeg dragog bodri od kuće, ali nije joj bilo svejedno...

Iris Rajčić Iris Rajčić Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić Ana Gruica i Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Ana Gruica i Iris Rajčić - 1 Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +12 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Galerija

Iris Rajčić jedna je od rijetkih supruga naših nogometaša koja supruga nije otišla podržati u Katar, a napetu utakmicu pratila je iz Splita.

Na utakmicu Hrvatske i Japana stigle su brojne hrvatske ljepotice i supruge naših nogometaša, poput Izabel Kovačić, Vanje Modrić, Ivane Vide i Ive Šarić, ali jedna se na putovanje u Katar ipak nije odlučila.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Iris Rajčić, supruga Marka Livaje, utakmicu je pratila iz svojeg Splita, a iako su kilometrima daleko, Iris je suprugu najveća podrška.

Iris je u svojoj priči na Instagramu podijelila Ana Gruica, njezina prijateljica u čijem je društvu pratila utakmicu, a u jednom trenutku Ana je fotografirala Iris koja je nervozno gledala u ekran.

''Jedina Iris ozbiljna'', napisala je Gruica na fotografiji uz emotikon hrvatske zastave i Iris u trenirci, koja je držala ruku na ustima.

Inače, Gruica i Rajčić dobre su prijateljice, a prije nekoliko godina postale su i kume. Iris je bila vjenčana kuma Ani na njezinu prvom vjenčanju, a Ana je bila krsna kuma sinu Iris i Marka, Lorenzu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Matić Helena Matić - 1 Helena Matić - 3 Helena Matić - 1 +10 Helena Matić - 2 Celebrity Supruga našeg reprezentativca nije sklona javnim pojavljivanjima, ali ovoga puta ipak je napravila iznimku i podržala ga s tribina!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel Kovačić sa sinčićem +20 Izabel Kovačić i Vanja Modrić Celebrity Mateo Kovačić nakon velike pobjede Vatrenih dojurio u zagrljaj svojoj Izabel, dočekali ga i brojni fanovi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene