Nasmijala i samu sebe

Supruga Marka Livaje malo se našalila na njegov račun, no ne krije i koliko je ponosna: "Zaje*an je lik"

Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Iris i Marko Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja +11 Iris Livaja Galerija

Iris Livaja u svojim pričama na Instagramu podijelila je šalu na račun supruga Marka.

Tetovaže našeg nogometnog reprezentantica Marka Livaje ovih su dana tema o kojoj mnogi pričaju, a sada se toga dotakla i njegova supruga.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

U svojim pričama na Instagramu Iris Livaja podijelila je šalu na račun Markovih tetovaža koja je, sudeći po emotikonu koji plače od smijeha, i nju dobro nasmijala.

"Kad ga braniči vide, ne znaju bi li ga čuvali ili čitali", piše uz Markovu fotku na kojoj se vidi njegova velika tetovaža s tekstom na desnom bedru.

Livaja na sebi ima čak 110 tetovaža, a upravo ta privukla je veliku pažnju na utakmici Hrvatske i Maroka tijekom njegove proslave gola.

Evo i što na njoj piše:

"Bog ima plan za tebe i u to ne sumnjaj, i ono što ti je On naumio neće ti izmaknuti iz ruke. Ako nešto izmakne, znači da nije za tebe. Bar ne u ovom trenutku. Što ti je činiti? Vjeruj! I vidjet ćeš, sve se okrene nezamislivo bolje nego što si ti želio i planirao. I ne zaboravi - zahvali na svemu, jer sve je za tvoje dobro. I udarci - oni odgajaju! Suze - one pročišćuju! Padovi - da ih nije, kako bih prepoznao let."

Iris je na društvenoj mreži podijelila i jednu uspomenu s Markom od ovoga ljeta.

"Moj Marko igra špica i zaje*an je lik", napisala je preko videa iz automobila u kojem također i skandiraju.

Livaji je supruga najveća podrška u karijeri i vjerno ga bodri na Svjetskom prvenstvu iz njihova doma u Splitu, a nakon pobjede Hrvatske protiv Kanade nije skrivala ponos.

"Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina. Bravo, momci", napisala je u tada u pričama na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Iris i Marko vjenčali su se ovog svibnja u crkvi svetog Stjepana u Splitu, a prije toga bili su osam godina u vezi i zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput osvrnula se na napise o svojim operacijama: "Ispada da sam u najmanju ruku Donatella Versace!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ocjenjivala najzgodnije Vatrene, evo tko je kod nje najbolje prošao, jedan je dobio čistu desetku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene