Koja je vaš favorit?

Ovo su najveći hitovi Jasmina Stavrosa po kojima ćemo ga pamtiti, pjesme su to koje se godinama pjevaju u svim prigodama!

Jasmin Stavros Jasmin Stavros Screenshot 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Mladen Grdović, Jasmin Stavros Mladen Grdović, Jasmin Stavros Mladen Grdović, Jasmin Stavros Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković - 5 +21 Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković - 4 Galerija

Jasmin Stavros preminuo je nakon teške bolesti, borio se do posljednjeg trenutka, a ostat će zapamćen po ovim velikim hitovima.

Domaćim medijima odjeknula je tužna vijest, preminuo je Jasmin Stavros. Borbu s teškom bolesti nije gubio do posljednjeg trenutka, a u svakom intervjuu sam je sebe tješio da će biti bolje.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros Odat će mu počast Jasmina Stavrosa danas smo trebali gledati na popularnom festivalu, ali tužne okolnosti spriječile su pjevača da nastavi tradiciju dugu 15 godina

Naše 68-godišnje zvijezde više nema, ali njegovo ime zauvijek će ostati zapamćeno po velikim hitovima. Ovo su bile njegove najpoznatije pjesme.

Kad se spomene ime Jasmin Stavros, mnogima odmah na pamet padne pjesma ''Dao bih sto Amerika''.

Svoje slavne stihove citirao je i u jednom intervjuu dok je krajem ožujka boravio u bolnici.

''Teško mi je i kad na to pomislim jer ja nikad prije ovoga nisam iznevjerio svoju publiku. Ja sam svjestan da je ljudima jasno da sam bolestan, da ne mogu izaći pred njih, ali dao bi sad sto Amerika da to mogu uraditi'', rekao je teškim glasom.

Još jedna pjesma koja će uvijek ostati upisana u hrvatsku diskografiju je i ''Umoran sam''. Objavio ju je davne 1993. godine, a njegova glazbena karijera počela je još davnih 70-ih godina.

1987. godine izdao je svoj prvi album ''Priče iz kafane'', a njegove pjesme do dana današnjeg ostale su pravi hit, i u kafanama, i u svim prigodama.

Od njega će se biti teško rastati jer je bio posebno lice Hrvatske, a i sam je to otpjevao u pjesmi ''Kad se prijatelji rastaju''.

''Svega će bit', al' prijatelja neće, svega će bit', al' neće biti sreće, svega će bit', pusti suza nek' teče, ma svega će bit', al' prijatelja neće'', ovih će dana biti u glavi mnogim njegovim prijateljima.

Stavros je imao i vesele pjesme. ''Opala'', ''Nemoj se udavati'', ''Neka je šarala'', ''Nema natrag'' uveseljavale su i rasplesale brojne njegove obožavatelje na raznim slavljima i druženjima, a njegov trag sigurno neće nestati ni na daljnjim okupljanjima.

Vijest o njegovoj smrti za 24 sata potvrdio je njegov menadžer Ljubo Šeperić.

''Istina je, Jasmin je preminuo jučer u 21 sat. Zaspao je. Zadnje je bio na Jordanovcu.''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal i Nenad Šarić +15 Sanja Doležal Celebrity Sanja Doležal emotivnom se fotografijom prisjetila pokojnog supruga: ''Neno, zar već toliko?''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov i Bloom +28 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Celebrity Suprug Maje Šuput otkrio nepoznate detalje o početku njihove veze: ''Iskreno, mislio sam da…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene