a osjećao se bolje...

Jasminu Stavrosu preko noći se zakompliciralo stanje, morali su ga prebaciti u drugu bolnicu

Jasmin Stavros Jasmin Stavros Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros - 2 Jasmin Stavros Jasmin Stavros Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 2 In Magazin: Jasmin Stavros - 3 In Magazin: Jasmin Stavros - 4 +15 Jasmin Stavros - 1 Galerija

Jasmin Stavros prebačen u Kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog komplikacija s plućima.

Pjevač Jasmin Stavros (68) već dva i pol mjeseca u bolnici vodi bitku s karcinomom kostiju, a kako doznaju 24 sata, sredinom tjedna prebačen je u Kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog komplikacija s plućima.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros spremao se za festival… Poslušajte posljednju pjesmu Jasmina Stavrosa, objavljena je točno tjedan dana nakon njegove smrti!

"Istina je da je pacijent prebačen na Jordanovac zbog nastalih komplikacija. O kakvim je komplikacijama riječ, ne mogu govoriti", potvrdio je prof. Fedor Šantek, specijalist radioterapije i onkologije sa zagrebačkog KBC-a Rebro, gdje je pjevač primao terapije zračenja.

24 sata neslužbeno iz bolničkih krugova doznaju i da se Jasminovo stanje gotovo preko noći zakompliciralo te da ima dren u plućima.

Razlog njegova preseljenja u drugu bolnicu je nakupljanje vode u plućima, kako doznaje Jutarnji List. Liječnici su mu morali staviti dren da se stanje smiri, a Jasmin je pri svijesti i redovito dobiva terapiju za svoju primarnu bolest.

Stavros se prije ovih saznanja sam oglasio u medijima te je poručio da se osjeća bolje, a iz bolnice su tada potvrdili i da pjevač ne gubi optimizam.

Jasmin je ranije iz bolnice dao intervju i za IN magazin.

"Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta su zračenja vrlo bolna. Moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu. Imao sam bolove u trbuhu i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu. Onda sam dobio sepsu, pa su me prebacili na odjel u Karlovac. Tamo sam bio nekih 12-13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je. Ništa vam ne znam… Evo, tek je drugi dan zračenja i treba proći jedno pet-šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Sad se osjećam da ću se oporaviti, i doktori, i sestre, i svi koji rade ovdje stvarno si daju maksimalno truda", ispričao je pjevač.

"Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Jedino mi je žao što sam imao puno nastupa, svaki vikend po dva, čak i tri, i sve sam to morao otkazati", dodao je tada.

Stavrosa je opaka bolest zatekla unatoč njegovu zdravom načinu života. Svoj je mir posljednjih godina pronašao u vjeri i životu u prirodi, a bavi se i sportom te prakticira umjerenu prehranu.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Margot Robbie - 2 +22 Margot Robbie - 3 Zanimljivosti Ovo je nova najseksi žena na svijetu: ''Kraljica oblina, dašak svježeg zraka u modnoj industriji''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene