Ostvarenje njezinih snova

Mlada Španjolka nije skrivala oduševljenje iznenađenjem koje joj je priuštio Halid Bešlić: ''Znala sam da je to to!''

Laura Marin i Halid Bešlić - 1 Laura Marin i Halid Bešlić - 1 Antonio Balic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Marin i Halid Bešlić - 4 Laura Marin i Halid Bešlić - 3 Laura Marin i Halid Bešlić - 2 Laura Marin - 1 Laura Marin - 2 Laura Marin i Halid Bešlić Laura Marin - 6 Laura Marin - 5 Laura Marin - 4 Laura Marin - 3 +19 Laura Marin - 2 Galerija

Halid Bešlić održao je koncert u sarajevskoj Zetri nakon dugo vremena, a imao je i posebnu gošću Španjolku koja obožava njegove hitove.

Pjevač Halid Bešlić održao je koncert u sarajevskoj dvorani Zetra nakon dugo vremena, a svoje je obožavatelje raspjevao svojim najvećim hitovima koje zna cijela regija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Halid Bešlić - 4 U braku 45 godina! Halid Bešlić progovorio o najbolnijoj temi njega i supruge Sejde: "Da smo otkrili na vrijeme i da je ostala na jednom..."

U jednom trenu na pozornici mu se pridružila i posebna gošća, 18-godišnja Laura Marin koja obožava Halidove hitove, a dolazi iz Španjolske.

Prošlog mjeseca Halid je odlučio ovoj djevojci pružiti pravo iznenađenje te ju je pozvao da s njim nastupi na posebnom koncertu, a Španjolka koja obožava pjesme s naših prostora nije skrivala oduševljenje.

Zajedno su otpjevali pjesme ''Miljacka'' i ''Moj dilbere'', a Halid je nakon toga Lauri prepustio pozornicu te je ona s velikim osmijehom na licu otpjevala dobro znani hit Zdravka Čolića ''Pusti, pusti modu''.

Kako je Bešlić istaknuo pred publikom, Laura je bosanski naučila upravo preko naše glazbe u kojoj uživa, a društvene mreže su doprinijele tome da i on čuje za nju i kako izvodi njegove pjesme što je razlog što je pozvao u Sarajevo da mu bude gošća, piše avaz.ba.

''Put iz Galicije je trajao 24 sata. Već na letu iz Frankfurta u avionu sam čula ljude koji pričaju bosanski. Srce mi je bilo puno. Kad sam sletjela u Sarajevo, vidjela sam natpise ''carina'' i BiH i znala sam da je to to. Ovo je ispunjenje moje želje koja traje devet godina'', rekla je Laura.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 8 Momčilo Otašević - 7 Momčilo Otašević - 6 Momčilo Otašević - 5 +19 Momčilo Otašević - 4 Celebrity Momčilo Otašević priznao što ga danas čini istinski sretnim, ali i zašto je izgubio čak 10 kila: "Smijem li to reći?"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dario i Jelena Šimić - 1 Dario i Jelena Šimić - 2 Dario i Jelena Šimić Dario Šimić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 1 +4 Dario Šimić - 2 Nekad i sad Isplivale obiteljske fotografije Darija Šimića iz 2006. godine, lijepa supruga ostala je ista, a sin je krenuo tatinim stopama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene