kakav vam je zgodniji?

Nova transformacija domaćeg miljenika žena: Nakon promjene koja je podijelila mišljenja otišao je u potpuno drugom smjeru!

Goran Bogdan Goran Bogdan Armin Durgut/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Tomaž Kavčić Goran Bogdan Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan Goran Bogdan Goran Bogdan Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +1 Goran Bogdan (Foto: Instagram) Galerija

Goran Bogdan pojavio se na jednom događanju u Zagrebu, na kojem je pokazao svoj novi imidž.

Naš proslavljeni glumac i miljenik žena Goran Bogdan iznenadio je pojavom na svečanom otvorenju jednog salona u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

Glumac je na događanje došao s nikad gušćom i dužom bradom, a nije poznato je li ju pustio zbog nove uloge ili mu je to novi imidž.

Prije samo nekoliko mjeseci na svojem profilu na Instagramu pokazao je kako izgleda bez brade, koju je morao obrijati zbog uloge, a tada je podijelio mišljenja svojih obožavatelja.

I dok su mu neki pisali da bez brade izgleda i 20 godina mlađe, drugi su ga molili da je ponovno pusti da naraste.

Kakav je vama zgodniji?

Je li vam Goran Bogdan zgodniji s bradom ili bez nje?

  • S bradom
  • Bez brade

Ukupno glasova:

S bradom ili bez nje, Goran je svakako zauzet, a srce mu je zarobila 11 godina mlađa kolegica iz Srbije Jovana Stojiljković, s kojom je obnovio vezu samo nekoliko mjeseci nakon što su odlučili prekinuti. Ponovno su se zbližili na setu serije koju su skupa snimali u Hrvatskoj krajem prošle godine.

Goran i Jovana prvi put su potvrdili vezu 2019. godine, kada ju je on iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere njezine predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu. Zajedno su se pojavili na tek nekoliko događaja i svoju privatnost uspješno čuvaju daleko od očiju javnosti.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +16 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Pored ovakvog dekoltea Lidiju Bačić nije bilo lako gledati u oči: Pokazala svu raskoš svojeg dekoltea, ali i više od toga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene