Manje je više ili?

Pored ovakvog dekoltea Lidiju Bačić nije bilo lako gledati u oči: Pokazala svu raskoš svojeg dekoltea, ali i više od toga!

Lidija Bačić Lidija Bačić Josip Regović/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 +19 Lidija Bačić - 3 Galerija

Lidija Bačić plijenila je poglede na jednom događanju u Zagrebu, na kojem se pojavila u minijaturnom topiću s dubokim izrezom na dekolteu.

Pjevačica Lidija Bačić pojavila se na jednom događanju u Zagrebu koji je okupio i druga poznata lica, no ona je svojim dolaskom ukrala svu pažnju.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Za ovu prigodu odabrala je minijaturni topić u boji kože, u kojem je servirala svoj raskošni dekolte, a pokazala je i utegnuti trbuh, pa vjerujemo da zbog ovog izdanja nikome nije bilo lako gledati je u oči.

Još je jednom potvrdila i ono što na svojem profilu na Instagramu ističe stalno, a to je da ne koristi filtere i fotošop jer u stvarnosti izgleda isto kao na fotografijama koje sama objavljuje. O tome je jednom progovorila i za DNEVNIK.HR.

"Ti pusti filteri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliči, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih nekako ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom, pa ja osobno ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je Lile.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +14 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov i Arsen Dedić - 1 Tina Vukov i Arsen Dedić - 2 Tina Vukov i Arsen Dedić - 3 Tina Vukov +4 Tina Vukov Nekad i sad Tina Vukov ovako je izgledala prije 16 godina, a nakon dužeg izbivanja iz javnosti vratila se ljepša nego ikad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene