''Uštipnite me...''

Neodoljivo podsjeća na princa Williama, a ovo mu je prva važna uloga koja će ga vinuti u zvijezde!

Ed McVey Ed McVey Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ed McVey - 1 Ed McVey - 2 Ed McVey - 1 Ed McVey - 2 Ed McVey - 3 Meg Bellamy Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 1 Kruna (Foto: IMDB) Kruna (Foto: IMDB) +9 Kruna (Foto: IMDB) Galerija

U šestoj sezoni serije ''Kruna'' glumit će i mladi Ed McVey koji će utjeloviti princa Williama, ali to nije jedina novost.

Nova zvijezda serije ''Kruna'' Ed McVey izgledao je baš poput mladog princa Williama kad je prvi put viđen na snimanju šeste sezone serije u središtu Londona.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

U bež hlačama, plavoj košulji i tamnom sakou nevjerojatno je podsjetio na princa, a mnogi su oduševljeni izborom Netflixa da upravo on glumi mladog Williama.

Fotografije je podijelio Daily Mail.

No, osim oduševljenosti prinčevim izgledom, mnogi fanovi bili su iznenađeni i činjenicom da će mu se u seriji pridružiti i Kate, odnosno glumica Meg Bellamy koja utjelovljuje Kate Middleton. Dvojac će u seriji glumiti sam početak njihove veze tijekom studiranja.

Mladić se s novom ulogom pohvalio na svom Instagramu uz snimku zaslona jednog članka s njegovim imenom.

''Ahhhhh velike vijesti su sada konačno izašle!!! Apsolutno se veselim što ću dobiti priliku glumiti princa Williama u ''Kruni'' u sezoni 6!!! Pored nevjerojatne Meg Bellamy. Jedva čekam naučiti sve što mogu!'' napisao je veselo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed McVey (@ed_mcvey_)

Mladom 21-godišnjem glumcu ovo je prva velika uloga, a isto je i s njegovom kolegicom Meg koja je tek nedavno završila srednju školu, a ulogu je dobila nakon što se prijavila na otvorenu audiciju, iako nije imala nikakvog prethodnog profesionalnog glumačkog iskustva.

19-godišnja Meg pohađala je sate glume tijekom školovanja u St Crispin’s School u Wokinghamu, a koji se nalazi nedaleko od sela u kojem je Kate Middleton kao djevojčica živjela s obitelji, piše Tportal.

''Uštipnite me da znam da ne sanjam'', napisala je nakon dobivene uloge Bellamy na svom Instagramu uz istu fotografiju koju je podijelio i Ed.

McVey će prikazati kako je osvojio Kate, kako su se upoznali dok su oboje studirali povijest umjetnosti na Sveučilištu St Andrews u Fifeu u Škotskoj 2001. godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +15 Joško Gvardiol - 5 Zanimljivosti Djevojke su poludjele za Gvardiolom, no trenutačno postoji samo jedna žena kojoj se poželio obratiti nakon utakmice!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka raskošne grudi jedva je smjestila u navijačke trakice kojima ih je prekrila, a pozirala je u blagdanskoj atmosferi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene