To joj je bila želja

Danijela Dvornik osvrnula se na Božić u toplijoj klimi: ''30 stupnjeva, okićena jelka na plaži...''

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 +9 Danijela Dvornik - 2 Galerija

Danijela Dvornik prisjetila se Božića otprije nekoliko godina koji je provela na plaži pa otkrila sviđa li joj se više taj ili tradicionalni hladni blagdan.

Danijela Dvornik sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju iz 2019. godine na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu na plaži.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "mogu si priuštiti...'' Danijela Dvornik javila se iz kreveta u spavaćici, a oni koji su fotografiju vidjeli pitaju se samo jedno!

U opisu fotografije Dvornikova je otkrila kako joj je želja bila provesti Božić u toplijim krajevima, pa si je tu želju i ostvarila.

''Uvijek mi je bila želja provest Božić i Novu godinu na plaži, pa sam si prije par godina to priuštila i opet bih. Iako to nikako nije taj ugođaj, božićne pjesme, 30 stupnjeva i okićena jelka na plaži, ali si zato pošteđen adventskog ludila, kuhanja i kupovine'', pojasnila je Danijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Neki njezini pratitelji u komentarima su priznali da topli Božić nema pravi ugođaj.

''Nije to to. Već sam dvadeset godina u Sydneyju i ne mogu se naviknuti na 30 °C i bikini i Božić. Nekako ne ide skupa'', napisala je jedna pratiteljica, dok je druga kratko napisala da bi Božić opet mogla provesti na toplom otoku Mauricijusu.

A da voli toplije krajeve, Danijela je već dokazala kad se iz Zagreba odselila na otok Brač, na kojem trenutačno živi, a s njom su ovo ljeto provela i djeca Elle Dvornik.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati MasterChefa - 2 Kandidati MasterChefa - 1 Maja Jalšovec, MasterChef - 28 Maja Jalšovec, MasterChef - 27 +27 Maja Jalšovec, MasterChef - 26 Celebrity Pogledajte kako su kandidati MasterChefa provodili slobodno vrijeme nakon kuhanja: ''Stvorili smo svoj mali svemir''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +28 Joško Gvardiol - 2 Celebrity Joško Gvardiol pokazao u čijem lijepom društvu uživa u božićnim blagdanima i slobodnim danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene