''Boli, užasno boli''

Danijela Dvornik požalila se na nezgodu koja ju je snašla dok je brala masline: ''Moram na operaciju''

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 +8 Danijela Dvornik - 2 Galerija

Danijela Dvornik posljednje dane provodila je na plaži uz sunce i more, a onda se odlučila ići malo brati masline - što je na kraju s obzirom na ishod bila loša.

Danijela Dvornik svoje pratitelje rado izvještava o svakodnevnim životnim situacijama kroz koje prolazi. 

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik - 1 Godinama je trpjela Danijela Dvornik bila je na operaciji koju je već dugo planirala, otkrila je kako je sve prošlo: ''Kao što vidite...''

I ovoga puta na svom Instagram storiju fanovima je ispričala što ju je to točno snašlo dok je brala masline. Naime, pala je te je slomila zglob na ruci, a na prvom storiju objasnila je i koliko je situacija ozbiljna. 

"Masline su obrane, ali na samom kraju patila je ruka, tj. ručni zglob. Lom je takav da treba operaciju", objasnila je.

Na sljedećem storiju ispričala je kakvu bol prolazi: "Boli, boli, užasno boli".

Inače, Danijela Dvornik zamijenila je život u gradu za onaj na otoku te je svojim obožavateljima nedavno pokazala kako izgleda njezin početak tjedna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Ola ekipa, ponedjeljak je uglavnom jako stresan za ljude koji žive u gradovima, po selima i ne znam gdje. I nama je stresno... Vidite kako nam je stresno. Moramo doći na praznu plažu gdje nema nikoga, u tirkizno plavo more... Mislim, nije to baš tako lako", govorila je na početku snimke, a zatim pokazala i prijateljicu koja joj je pravila društvo.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +27 Ella Dvornik - 3 Celebrity Ella Dvornik šokirala izgledom na novim fotkama, neki je nisu odmah prepoznali: "Ono kad više sliči na Maju Šuput!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 4 +28 Katarina Baban - 1 Celebrity Naša glumica objavila golišavu fotku i fokus stavila na fantastičnu figuru, a otkrila je i da joj nešto baš fali!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene