Ljeto još traje!

Danijela Dvornik pohvalila se figurom u badiću i istaknula bogate obline: "Kao cura, sve ljepša i mlađa"

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +5 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik objavila je fotografiju s plaže u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom koji je u prvi plan stavio njezine raskošne grudi.

Danijela Dvornik ne skriva koliko uživa od kad se preselila na Brač pa rado sa svojim pratiteljima na Instagram profilu, dijeli događaje iz svakodnevnog života.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik "snaga dolazi iz samopouzdanja" Fotografija Danijele Dvornik u spavaćici izazvala je žustru raspravu, evo što ona ima za reći na to: "Nakon pedesete, trebale bismo otići na zadnju policu ormara..."

Pohvalila se fotkom s plaže na kojoj pozira sjedeći na klupici s pogledom na more u jednodijelnom cvijetnom kupaćem kostimu i dobro raspoložena. U ljetnoj opravici naglasila je svoju zgodnu liniju zbog koje joj mnoge obožavateljice zavide. 

"Ta Jadranska sol, mene tjera u plač, jer ti ćeš na Hvar, a ja ću na Brač", napisala je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Njezini fanovi odmah su joj uputili niz komplimenata na račun izgleda: 

"Ka cura! Moja prijateljica sve ljepša i mlađa", "Prekrasna", "Kraljica", "Koliko ja Vama zavidim", "Ženska i pol", "Svaka čast Danijela".

Nedavno se Danijela osvrnula na to što je mnogi zovu udovicom Dine Dvornika.

"Ne volim kad me ljudi trpaju u neke ladice. Ne prođe ni dan, a da netko ne prokomentira kako sam “nitko i ništa, žena od Dina Dvornika “. Kao da mi je on dao indentitet, život i svrhu postojanja. (jer tako je to ovde, sto je žena bez muža ?) Kao da života prije njega nisam imala, kao da ja nemam svoje talente i svoje želje i snove. Samo sto sam ja sve to u jednom trenutku stavila na “čekanje”, jer život je tako htio. Učinila sam to iz ljubavi, a ne iz kalkulacije . Da je bilo iz kalkulacije, bilo bi drugačije. Dino je to znao", napisala je Danijela, a u komentarima su je podržali brojni obožavatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +25 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Sjećate se mlađahnog muža Nine Badrić? Razveli su se nakon šest godina, a on se oženio bivšom djevojkom našeg sportaša

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton +21 Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Zanimljivosti Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene