Razriješila misterij

Emotivna Danijela Dvornik prisjetila se Ellina rođenja, a otkrila je i pravi razlog Dinova izostanka s poroda: "Živite u zabludi"

Ella i Danijela Dvornik Ella i Danijela Dvornik Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ella i Danijela Dvornik Danijela i Dino Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik +5 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik na svojem profilu na Instagramu posvetila je objavu kćeri Elli povodom njezina 32. rođendana.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik napunila je 32 godine, a njezina mama Danijela tom se prigodom prisjetila njezina rođenja.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

U podužem tekstu koji je objavila na svojem profilu na Instagramu Danijela je otkrila i zašto Dino nije bio prisutan na porodu.

"Tog 23. prosinca 1990. ostavilo me u rodilištu, a ja sam tako silno htjela biti na prvom velikom koncertu Dina u Domu Sportova. Svi vi koji i dalje mislite da je, dok sam rađala, Dino bio u Banja Luci, Smederevu, Skoplju, Mrduši Donjoj... s vama na šanku, živite u zabludi. Je*i ga, trudovi su krenuli dok sam šopingirala po gradu tog jutra. A zakazani dolazak je bio predviđen za Božić", započela je Danijela, pa je otkrila i kakva je Ella bila kao dijete.

"Od samog početka bila je dobro dijete, vrckava, zaigrana, velikodušna, radoznala, s dvoje mladih roditelja koji nikad nisu stvarali iluzije da je život jednostavan, da smo mi čarobnjaci vlastitog života i da je u životu ipak važno voljeti i biti voljen. Vrlo rano je saznala da je nije donijela roda, da je sv. Nikola mama i tata. Toliko je bila radoznala da joj nismo mogli uručiti poklon u čizmicu jer je cijelu noć jednim uhom dežurala i budila se na svaki trzaj. Umorni od toga da konačno zaspe, mi smo zaspali. Poklon je ostao u autu, a njezino jutarnje buđenje s pitanjem 'zašto je moja čizmica prazna?' otkrilo je pravu istinu. Iako smo se izvlačili na sve moguće načine, vidjela je poklon u autu i došavši u vrtić, svima je ushićeno objasnila da sv. Nikola ne postoji, da poklone kupuju mama i tata. Nama je pao kamen sa srca", prisjetila se.

"Eto je danas, ima dvoje svoje djece, neizmjerno se trudi da cijela iluzija što duže traje, ali brzo će Balie otkriti istinu. Ljube, sretan ti rođendan i želim ti da ti se sve posloži kako ti želiš da bi konačno osjetila punoću sreće za sebe jer svima oko sebe već daješ sreću. Ljubi te majka najviše na svijetu! Kasni poklon, ali stići će do Nove, znaš da da bi ti otac rekao 'zaje*i datume, svaki dan ti je rođendan', tradicija se nastavlja, ali nije do mene, nego do dostave", poručila je Danijela uz fotku na kojoj pozira s Ellom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela i Dino Dvornik vjenčali su se 1998. godine, a u sretnom braku bili su sve do njegove iznenadne i prerane smrti u rujnu 2008. godine.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač +30 Kolinda Grabar-Kitarović i Anica Kovač Celebrity Dobro raspoložena Kolinda zabavljala se s našom najuspješnijom misicom, koju nemamo često priliku vidjeti!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry i Jessica Seinfeld - 1 Jerry i Jessica Seinfeld - 2 Jerry i Jessica Seinfeld - 3 Jerry Seinfeld +2 Jerry Seinfeld - 3 Celebrity Slavni komičar nikad nije izgledao bolje, a uhvaćen je i u rijetkim trenucima sa suprugom, koju je prije 23 godine preoteo drugom muškarcu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene