Je li ovo šala?

Sina Davida Beckhama fanovi ismijavaju zbog videa koji je objavio: ''To znaju i djeca''

Brooklyn Beckham Brooklyn Beckham Youtube 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nicola Peltz i Brooklyn Beckham - 1 Nicola Peltz i Brooklyn Beckham Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 6 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 3 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 4 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 11 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 10 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 9 +12 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 8 Galerija

Brooklyn Beckahm opet se našao na meti komentara na društvenim mrežama i to nakon što je objavio videozapis na kojem radi gin tonik.

Sin nogometne zvijezde Davida Beckhama i modne dizajnerice Victorije Beckham osramotio se na društvenim mrežama nakon pripreme koktela.

Pogledaj i ovo Nicola Peltz i Brooklyn Beckham - 2 Kao dar s neba Brooklyn Beckham i Nicola Peltz pohvalili se novim članom obitelji: ''Danas smo usvojili našu bebu...''

Obožavatelji Brooklyna Beckhama ostali su zbunjeni nakon što je snimio sebe kako radi koktele.

Brooklyn inače voli dijeliti videozapise na kojima kuha, a ovog puta okušao se u pravljenju alkoholnih pića.

Ambiciozni kuhar podučavao je gledatelje kako napraviti Lychee Martini i gin tonik.

Potom je tvrdio da voli eksperimentirati u spravljanju pića, ali je nastavio s izradom gin tonica s dva najjednostavnija sastojka.

''Jako sam eksperimentalan, volim pokušavati napraviti nova pića, isprobavati nove recepte, znate da sam lud u kuhinji'', rekao je.

''Volio sam ići u pub sa svojim prijateljima, ali sada sam oženjen i imam svoju najbolju prijateljicu sa mnom sve vrijemem, kada su naše omiljene večeri, kada ja kuham i pripremam piće'', dodao je.

Obožavatelji su ostali zbunjeni bizarnim videom i tvrdili su da ih Brooklyn ili njegov PR samo zezaju.

Jedan je napisao: ''Još uvijek ne mogu shvatiti zeza li Brooklyn nas ili ljudi koji upravljaju Brooklynom zezaju njega.''

Drugi obožavatelj rekao je: ''To je gin tonik, prijatelju. Svaki osmogodišnjak za roditelje može napraviti jedan.''

Treći je napisao: ''Ma daj, budite realni, iscijedio je malo mente da izbaci miris…''

 Jesu li ga fanovi s pravom napali, procijenite sami.

Podsjetimo, ove godine Brooklyn puno prašine podiže sa svojom suprugom Nicolom Peltz s kojom se pred oltar stao u svibnju ove godine.

Otkako je vjenčanje završilo, mladi par navodno nije u dobrim odnosima s njegovim roditeljima, a sve je skrivila Victoria Beckham.

Zahladnjeli odnosi traju još od vjenčanja kada su se svekrva i snaha navodno posvađale oko šivanja vjenčanice. Potom je na vjenčanju Victoria ukrala svu pozornost, a Nicoli je to itekako zasmetalo. Kasnije su Brooklyn i Nicola napustili Britaniju i prestali komunicirati s Beckhamima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i Matija Vuica Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 3 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 2 +25 Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin - 1 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin nakon dugo se vremena oglasila o suprugu objavom koja tjera suze na oči

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene