Nema odustajanja!

Naš markantni glumac nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" smislio je opak plan: "Pozvat ću žiri, pa da vidimo!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Alen i Ela napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Alen i Ela napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Alen i Ela napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Alen i Ela napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama, Alen i Ela - 1 Ples sa zvijezdama, Alen i Ela - 2 Alen Liverić i Ela Romanova - 6 Alen Liverić i Ela Romanova - 5 Alen Liverić i Ela Romanova - 4 Alen Liverić i Ela Romanova - 3 +22 Alen Liverić i Ela Romanova - 2 Galerija

Par koji je drugi napustio show ''Ples sa zvijezdama'' su Alen Liverić i Ela Romanova koji nisu uspjeli skupiti dovoljno glasova svojom sambom.

Drugi par koji je napustio ovogodišnju sezonu ''Plesa sa zvijezdama'' su Alen Liverić i Ela Romanova.

Pogledaj i ovo Fran Lauš ''Iskreno...'' Fran Lauš priznao da ga je šokirao prolazak dalje u ''Plesu sa zvijezdama'': ''Mislim da se to vidjelo po našim reakcijama''

Oni svojom sambom nisu uspjeli očarati žiri i gledatelje koji su odlučili da će u borbi s Marijom Mandarićem i Helenom Naletilić ipak oni napustiti show.

"Prije svega svima hvala, hvala Eli, hvala sjajnoj ekipi, navijačima, glasačima, žiriju. Bilo je to jedno lijepo iskustvo, nažalost kratko je trajalo, žao mi je što nisam bio Batman", kazao je Alen nakon ispadanja.

"Napravit ću ja jedan show di ću ja plesače učit glumit, pa da vidimo, a pozvat ću i žiri", šaljivo je dodao.

"Jako sam zadovoljna, hvala Alenu na poštovanju. Stvarno sam bila prezadovoljna s njim kao učenikom trudio se, žao mi je da nismo dobili još jednu priliku za pokazati se", komentirala je Ela

"Bilo je časno ginuti", zaključio je Alen.

Alen je kroz cijelu sambu imao grč u ruci koji mu je žiri zamjerio, ali svi su se nadali da će u sljedećim emisijama to savladati i pokazati svoje plesno umijeće u ostalim plesovima.

Ipak, Alen nije uspio prenijeti svoju ljubav prema prirodi koju toliko voli gledateljima showa, a natjecanje dalje neće nastaviti.

''Kad sam u prirodi osjećam se apsolutno mirno i dobro. To je još jedina oaza gdje se čovjek može osjećati dobro. Lijepo je vratiti se prirodi, ali onoj istinskoj prirodi gdje je sve čisto i lijepo. Nažalost, sve manje živimo u vremenu gdje živimo u prirodi i trebalo bi ljudima skrenuti pozornost da se malo više brinemo o tome'', objasnio je Liverić.

Natjecanje dalje nastavlja 11 parova kojima je velika želja doći što dalje u natjecanju. Tko će sljedećeg puta izvući deblji kraj i završiti svoj put, a tko će se dalje nastaviti boriti za titulu najboljeg plesnog para, saznat ćete u nedjelju u 20:15 na Novoj TV.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +24 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene