"The Good Doctor"

Mislili su da im je glavni glumac premlad za seriju, a onda su njome oborili nove rekorde

The Good Doctor (Foto: IMDB) The Good Doctor (Foto: IMDB) IMDB 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju The Good Doctor (Foto: IMDB) Good Doctor Good Doctor Američka serija Good Doctor (Foto: IN Magazin) +0 Američka serija Good Doctor (Foto: IN Magazin) Galerija

Serija "The Good Doctor" vraća se na male ekrane i program Nove TV čiji će gledatelji moći pratiti njezinu najnoviju, treću sezonu.

Američka serija "The Good Doctor" osvojila je gledatelje diljem svijeta, pa tako i našu domaću publiku koja će sada u najnovijim epizodama treće sezone moći uživati u programu Nove TV.

Pogledaj i ovo Freddie Highmore Posvećene posebnim ljudima! Zvijezda hit-serije ''Good Doctor'' samo za In Magazin progovorila o detaljima novih epizoda koje ćemo gledati

Radnja priče i dalje će pratiti zgode autističnog ali genijalnog kirurga Shauna Murphyja, kojeg je utjelovio 28-godišnji Freddie Highmore. Novi zanimljivi slučajevi i neočekivani zapleti i preokreti u životima glavnih likova obilježit će treću sezonu koju svi željno iščekuju.

Freddie je svojom sjajnom izvedbom itekako pridonio uspjehu serije, a gledatelji su ga imali prilike upoznati u više britanskih filmova i dječjih avantura iz prošlog desetljeća. Glumio je tako s Johnnyjem Deppom u filmovima "Finding Neverland" i "Charlie i tvornica čokolade", no uloga Normana Batesa u seriji "Bates Motel" donijela mu je prve nagrade.

Ono što je zanimljivo je da je u početku bio odbijen za ulogu doktora Murphyja jer su tvorci serije smatrali kako je premlad. Producenti su mu rekli da žele glumca koji ima najmanje 25 godina, na što im je on odgovorio "ali ja imam 25 godina" i sve ostalo je postalo povijest.

Serija je inače nastala od kreatora "Dr. Housea", a nakon prikazivanja prve tri epizode postala je ABC-eva najgledanija nova serija u posljednjih 14 godina, te najgledanija američka serija koja je ujedno nadmašila gledanost "Teorije velikog praska".

Puna je emocija i drame jer glavni lik svijet oko sebe doživljava drugačije od svih ostalih, i približava gledateljima živote autističnih osoba.

Treću sezonu serije "Good doctor" pratite od 3. kolovoza na Novoj TV!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene